Skip to main content
Persbericht

Betalen met de Oranje Vereniging Rijnsburg munt.

By 5 augustus 2016No Comments

Zoals u heeft kunnen lezen kunt u dit jaar voor het eerst in de geschiedeis van de Rijnsburgse Feestweek met één munt betalen.

U kunt met deze munt betalen tijdens Radio 538, in de feesttent van Oranje, bij de Roos on Tour, in de Burgt, in de Voorhof, bij de snackkar, op donderdag bij Jan de Keul, het Koekoekfestival, dus eigenlijk overal waar eten en/of drinken wordt verkocht.

De munten kunt u tijdens de Feestweek kopen bij de feesttent van Oranje, bij de Roos on Tour, op het Burg. Koomansplein, bij het Koekoekfestival en er komen ook twee losse muntautomaten die we op verschillende plaatsen neer zullen zetten tijdens de Feestweek.

Er zullen kassa’s zijn waar je met cashgeld munten kunt kopen en u wordt geholpen door vrijwilligers. Maar er komt muntook een container, met drie muntautomaten, waar u met uw pin en/of cashgeld de munten kunt kopen.

Maandagavond 08 augustus gaat de eerste kassa open om 18.00 uur op het Burg. Koomansplein en om 19.00 uur bij de Roos on Tour.

De munten kunt u de gehele week gebruiken, zijn ze aan het einde van de week niet allemaal gebruikt dan kunt u er ook volgend jaar nog mee betalen! Zorg er dus voor dat u voldoende munten heeft en niet op de drukste momenten van de Feestweek in de rij moet staan om aan munten te kunnen komen.

U hoeft dit jaar dus niet met diverse soorten munten rond te lopen, u koopt de OVR munt en deze kunt u overal inleveren!