Skip to main content
Nieuws

Een kijkje achter de schermen deel 4

Oranje Vereniging Rijnsburg en financiën?

Als vereniging krijgen we één keer per jaar subsidie. Daarnaast hebben we zo’n 2200 leden, zij betalen contributie. Sommige leden zijn al meer dan 50 jaar lid, andere Rijnsburgers zijn geen lid. Dat vinden wij heel jammer, want zonder steun van de bevolking kunnen wij niet alle evenementen door het jaar heen organiseren. In het programmaboekje van de Feestweek zit ieder jaar een inschrijfformulier. Voor minimaal 5 euro per jaar kunt u lid worden van onze vereniging, natuurlijk mag u ook meer doneren. Hoe leuk is het om te weten dat door uw bijdrage wij weer plannen voor iets leuks kunnen maken. Maar u kunt natuurlijk ook gewoon het aanmeldingsformulier op onze website, klik hier gebruiken, dat gaat veel sneller. U wordt persoonlijk lid van Oranje Vereniging Rijnsburg, indien u meer gezinsleden heeft kunnen ook zij lid worden. Wilt u nog lid worden? Dat kan. Als u voor 04 augustus lid wordt, dan kunt u op zaterdagochtend 5 augustus tussen 10.00 – 12.00 uur uw pas ophalen en de contributie voor 2017 betalen, in het Oranje Honk, ingang Kerkstraat. Zo kunt u gelijk tijdens de Feestweek mee profiteren van alle kortingen en steunt u Oranje Verenging Rijnsburg.

Als u lid bent van onze vereniging draagt u niet alleen maar bij aan het behouden van alle evenementen die wij organiseren. U heeft er ook voordeel van. Tijdens de Feestweek kunt u van diverse kortingen gebruik maken. Deze kortingen zijn alleen voor de leden van Oranje Vereniging Rijnsburg. En dat lidmaatschap haalt u er makkelijk uit. Want een kaartje voor het kindercorso levert u met ledenpas een korting van € 2,50 per fietsje op. En zo kunt u ook met korting, mee doen bij klaverjassen en jokeren. De bingo avond en de fietstocht leveren zo ook allemaal korting op. Kortom, met een OV-ledenpas verdient u eigenlijk geld! Omdat ook wij meegaan met de tijd, zullen we dit jaar tijdens de activiteiten waar de ledenpas korting geeft, de ledenpas scannen. Dit om te voorkomen dat er misbruik van de ledenpas wordt gemaakt.

Naast leden hebben we ook sponsoren. De sponsorcommissie benadert ieder jaar vele bedrijven en particulieren met de vraag of ze Oranje Vereniging Rijnsburg willen sponsoren. Dit gebeurt per brief, maar ook persoonlijk. In de sponsorcommissie zitten naast bestuursleden ook drie heren, onze fundraisers. De heren doen echt heel veel werk, zijn altijd op pad om onze vereniging onder de aandacht te brengen en te vragen om een financiële bijdrage. Er zijn trouwe sponsoren die ons al jarenlang steunen, maar gelukkig kunnen we ieder jaar ook nieuwe sponsoren verwelkomen. Dit jaar hebben we ons sponsorbeleid verandert, er is een nieuwe sponsorfolder uitgekomen. U zult in de Feestweek zien wat de spin off is van ons nieuwe sponsorbeleid. Indien u sponsor wilt worden van onze vereniging dan kunt u contact met ons zoeken via deze link