Skip to main content
Nieuws

Feestweek nadert met rasse schreden.

By 3 augustus 2017No Comments

Het is bijna zover, nog een paar nachtjes en de Feestweek barst weer los. Maar voordat het zover is, moet er nog veel gebeuren. Het meeste vindt voor een ieder van u achter de schermen plaats. Maar vanaf vrijdag 4 augustus zult u de bestuursleden hard aan het werk zien in het dorp. Geluid en licht op hun plek, afzettingen klaarzetten. Zorgen dat de hekken op zijn plaats komen enzovoort. Een goede voorbereiding is tenslotte het halve werk.

Wij willen nog graag een aantal activiteiten onder uw aandacht brengen. Nieuw dit jaar is de GPS-Speurtocht, aan de hand van coördinaten vragen en opdrachten oplossen, zo kunt u het eigen dorp ontdekken. Bij de Readshop kunt u de uitleg ophalen. Neemt u een pen mee! De zomeravondzang op dinsdagavond beloofd een mooie avond te worden, met het Rijnsstreekkoor en diverse andere musici, zorg dat u een plekje heeft in de Grote of Laurentiuskerk.

Op donderdag zijn er een aantal activiteiten weer terug van weggeweest, het boegsprietlopen over de Vliet en het buikschuiven. Kom meedoen of ga genieten van het ‘leed’ van een ander. Dit jaar is er ook weer bierpul schuiven. ’s Middags kunnen de kinderen het proberen in de versie ‘cola schuiven’. ’s Avonds is de volwassen versie aan de beurt met het echte bier. Op vrijdag vragen wij uw aandacht voor het Paintball bij de Jachthaven Marina, opgeven kan via de website www.ovrijnsburg.nl/aanmelden. Een team bestaat uit 6 personen en plezier is verzekerd!! Ook op vrijdag zal de eerste Rijnsburgse Open BBQ op het Burg. Koomansplein plaatsvinden, wij hopen u allen daar te ontmoeten. Gezellig met vrienden, familie of buren BBQ-en op het plein. Wij zorgen voor alle ingrediënten, zorgt u voor de gezelligheid. Alles bij deze open BBQ kunt u met munten betalen.

Maar voordat de Feestweek kan gaan beginnen is er de voorverkoop op zaterdag 05 augustus van 10.00 uur tot 12.00 uur in het Oranje Honk, ingang Kerkstraat, tegenover de Immanuëlkerk. Tijdens de voorverkoop kunt u diverse kaartjes kopen voor activiteiten die tijdens de Feestweek plaats vinden. Deze ochtend kunnen de leden van Oranje Vereniging Rijnsburg gratis oranje vlaggetjes ophalen. Neem wel uw OV-ledenpas 2017 mee! U krijgt maximaal 20 meter vlaggetjes per OV-ledenpas 2017. Op=op.

Tot en met 4 augustus kunt u nog lid worden en zo profiteren van de voordelen die dit heeft. Korting bij het kindercorso, klaverjassen, bingo en nog meer. Via www.ovrijnsburg.nl/contact kunt u zich aanmelden, betalen en zaterdag 5 augustus tussen 10 en 12 uur, uw ledenpas 2017 ophalen.

Zaterdagochtend 5 augustus is ook de laatste kans om kaartjes voor het kindercorso te kopen. Net als andere jaren zijn er maar 500 kaartjes, dus zorg dat je erbij bent, want OP = OP. Een kaartje kost € 7,50 en met ledenpas 2017 maar € 5,00.
Het is echt de moeite waard om op zaterdag 05 augustus een bezoek te brengen aan het Honk in de Kerkstraat, wij zien u graag. En wensen u alvast een fantastische Feestweek!!!