Skip to main content
Feestweek

Hersens kraken….

In de Feestweek is er van alles te doen, gemotoriseerd, je eigen benen gebruiken, feesten, maar ook voor de mensen die graag na willen denken en de hersenen willen laten werken, worden er activiteiten georganiseerd.

 Maandagavond 03 augustus kan je met bekenden of onbekenden het kaartspel Klaverjassen spelen. Er wordt die avond Rotterdams klaverjassen gespeeld. De uitslagen worden per computer berekend. Daar hoef je je eigen hersens dus niet voor te gebruiken.
Dezelfde avond zal ook het jokeren plaatsvinden. Ook hier worden de uitslagen per computer berekend.

 Op dinsdag 04 augustus trapt de jeugd af. Ben je tussen de 8 en 15 jaar en ondernemend ingesteld? Kom dan meedoen met Levend Kolonisten van Catan, de Rijnsburgse versie. Er zal die avond gehandeld worden in grond, water, vrachtwagens en veilingkarren. Oranje Vereniging Rijnsburg is benieuwd wie er het meeste te verhandelen heeft die avond.

 Op vrijdagavond 07 augustus wordt door de Rijnsburgse Damclub de jaarlijkse wedstrijd georganiseerd. Leden, oud-leden, jeugdleden en niet-leden, iedereen is welkom! Wie slaat er het eerste met zijn dam alle stenen van het bord af.

 De hele week door worden de voorrondes voor het Oranje Biljart Toernooi gehouden in de Burgt. Vanaf eind juni wordt er al gespeeld. Op woensdag zullen de finales gespeeld worden. Er worden dan 4 wedstrijden gespeeld en dan zal duidelijk worden wie de winnaars zijn. Bent u ook zo benieuwd? Kom dan woensdagavond naar de Burgt, rond de klok van 22.00 uur zal daar de prijsuitreiking zijn.