Skip to main content
Feestweek

Kindercorso: kaartjes te koop, hulp gezocht!

Het Rijnsburgs kindercorso, een activiteit in de Rijnsburgse Feestweek die je niet mag missen. Als kind moet je toch zeker een keer hier aan mee hebben gedaan. De kaartjes zijn weer te koop, de jacht op vrijwilligers die ons komen helpen met opsteken is geopend.

KINDERCORSO

De voorverkoop voor het Rijnsburgse Kindercorso is vanaf nu van start gegaan! Dit jaar zal het Kindercorso worden gereden op donderdag 10 augustus 2017. Kaarten kosten € 7,50 per stuk (of € 5,00 per stuk op vertoon van je OV-ledenpas 2017).   Nieuw dit jaar is de voorverkoop van kaarten dat kan hier.  Je kunt hier je tickets direct via iDEAL afrekenen en de geprinte tickets meenemen bij het inleveren van de fiets. Natuurlijk zijn de kaarten ook nog steeds te koop via de reguliere verkooppunten bij Rijwielhandel De Grimm (Freesiastraat) of ’t Vaatje (Remise). Er kunnen slechts 500 fietsers deelnemen dus OP=OP!

VRIJWILLIGERS KINDERCORSO GEZOCHT!

Heeft u groene vingers en vind u het leuk om te bloemschikken? Of heeft u grijze vingers maar wilt u graag helpen bij de voorbereidingen van het kindercorso? U bent van harte welkom op dinsdag 8 augustus vanaf 12:00 uur en woensdag 9 augustus vanaf 08:00 uur op bloemenveiling FloraHolland. We zijn altijd op zoek naar stekers of mensen die willen helpen het binden van oase. Vele handen maken licht werk! Mogen wij op uw hulp rekenen? Aanmelden kan via het aanmeldformulier welke u hier kunt vinden.