Skip to main content
Kerst-Inn

Kerst-Inn

By 15 december 2017No Comments

Zaterdag 16 december is weer de jaarlijkse Kerst-Inn van Oranje Vereniging Rijnsburg.
Om 19.30 uur start de Kerstsamenzang in de Grote- of Laurentiuskerk aan het Burgemeester Koomansplein.


De bijeenkomst zal worden gevuld met samenzang onder begeleiding van Dick Durieux. Naast het orgel worden we ook begeleidt door René de Mooij en Arnold van ‘t Veld op cornet en Martine van Delft op de dwarsfluit.
Medewerking aan de kerstsamenzang zal worden verleend door Interkerkelijk koor Voice of Joy. De ongeveer 40 koorleden staan sinds 2016 onder leiding van Caroline Guijt. Zij worden op de piano begeleid door Johan Kromhout en door Lucie Arens op de fluit.

Ook mannenzanggroep Jeruël zal zijn medewerking verlenen aan de kerstsamenzang. Deze mannenzanggroep bestaat uit 70 leden en staat onder leiding van dirigent Maarten Verhoef. Organist Johan Haasnoot begeleidt het koor tijdens de diverse optredens, op deze avond zal ook Rixt de Graaf het koor begeleiden, zij doet dat op de fluit.

Zoals u heeft kunnen lezen in de Rijnsburger van vorige week staat op het Burgemeester Koomansplein de Kerstboom. Naast lampjes en kerststerren kunt u uw bijzondere persoon of bijzondere gebeurtenis in de Kerstboom hangen.

Na de kerstsamenzang worden de lampjes in de boom ontstoken. Op dat moment staan de betekenisvolle mensen en gebeurtenissen in het LICHT.
Onder het genot van een warm bekertje glühwein en een stukje kerstbrood kunt u nog even napraten en elkaar fijne feestdagen wensen.

Tot ziens op 16 december.