Skip to main content
Koningsdag

Koningsdag is in aantocht!

By 7 april 2018mei 2nd, 2018No Comments

Het is april, dat betekent dat Oranje Vereniging Rijnsburg alweer op volle toeren draait voor Koningsdag.
Dit jaar organiseren we op de avond voor Koningsdag, donderdag 26 april, voor het eerst de Oranje Boven Pubquiz. Weet u alles over het Koningshuis, Nederlandstalige muziek, Vaderlandse geschiedenis enzovoort? Dan bent u op deze gezellige avond in De Burgt aan het juiste adres! Deelnemen kan in een team tussen 2 en 6 personen. Aanmelden kan hier, of op de avond zelf vanaf 19.30 uur. Maar let op: vol=vol. We spelen 5 rondes met vragen en tussendoor is er gelegenheid voor het nuttigen van een hapje en drankje. Deze kunt u betalen met de OVR munt (pinnen is mogelijk). Tussen de rondes door wordt er live muziek gespeeld.
Meedoen kost € 2.00, hiervoor krijgt u tijdens de avond ook nog wat lekkers te eten.

Kortom dit mag u niet missen.
De zaal is open vanaf 19.30 uur, om 20.00 uur start de Oranje Boven Pubquiz.

 

Op Koningsdag 27 april zal er zoals altijd een vrijmarkt zijn. Natuurlijk kunt u op een kleedje gaan zitten, maar u kunt ook een marktkraam huren. De kosten voor de marktkraam bedragen € 15.00. U kunt zich aanmelden hier. Ook kunt u na 19.00 uur bellen met dhr. W. Heemskerk: telefoon 4022730, om een kraam te huren.

De vrijmarkt vindt plaats in de Kerkstraat vanaf kruising Abdijlaan, Graaf Florislaan tot aan kruising Abdijlaan en Abdijlaan tussen Graaf Florislaan en Kerkstraat.

Dus hebt u de zolder net opgeruimd, of ziet u er tegenop om te gaan beginnen met de grote schoonmaak. Dit is uw kans, want met alles waar u niets meer mee doet, maakt u een ander weer blij. Vorig jaar waren er niet alleen kinderen die hun spullen verkochten, maar ook vele volwassenen die hun kans grepen.