Skip to main content
Feestweek

Nieuw evenement

By 2 juni 2015juni 22nd, 2015No Comments

Tijdens het brainstormen voor de feestweek hebben we een aantal gloednieuwe activiteiten bedacht. Deze worden eerst op papier uitgewerkt om vervolgens met elkaar besproken te worden. Tijdens zo’n vergadering komen er allerlei zaken naar boven. Heb je aan dit of dat gedacht? Dit jaar hebben we een aantal nieuwe activiteiten die we op papier hebben bedacht. Toch zou het goed zijn om het nog even uit te proberen. Dat hebben we  gedaan.

Zaterdagmorgen, tijdens de Open Tuinen Dag, waren er veel mensen die stonden te kijken bij de Vliet. Hier waren we één van de nieuwe activiteiten aan het testen. Twee vlotjes, twee tuinslangen en een bal zorgt zeker voor veel hilariteit. Wij zijn niet in de Vliet beland, hou jij het ook droog in de Feestweek?

Aan een andere activiteit wordt op dit moment nog hard gewerkt, wat het gaat worden? Dat houden we nog even geheim, maar leuk en spannend wordt het zeker. Ook daar gaan we natuurlijk nog een keertje mee testdraaien. Dat gaat op het Burg. Koomansplein gebeuren. Wanneer dat gaat gebeuren, laten we nog even in het midden, want het boren, hakken, zagen, timmeren en schilderen is nog in volle gang.