Skip to main content
Bestuur

Oranje Vereniging Rijnsburg zoekt bestuursleden

Oranje Vereniging Rijnsburg is opgericht in 1945, vrijwel direct na de 2e wereldoorlog. De vereniging heeft als doel het bevorderen van de liefde voor het Huis van Oranje en het bevorderen van de gemeenschapszin bij de inwoners van Rijnsburg. Dit doet zij door het organiseren van de Nationale Dodenherdenking in Rijnsburg, Bevrijdingsdag, de viering van Koningsdag en de alom bekende Feestweek, Kerst-Inn. Ben jij een enthousiaste Rijnsburger, heb je affiniteit met het Huis van Oranje, kun je organiseren en vindt je het belangrijk om in het dorp activiteiten en festiviteiten te organiseren? Dan zijn we misschien wel op zoek naar jou!

Bestuursleden

Wij zijn op zoek naar enthousiaste Rijnsburgers in de leeftijd van 25 t/m 55 jaar welke ons team van bestuursleden willen versterken. Het bestuur vergaderd in totaal 15 keer in het jaar, buiten de verschillende commissies om. Wil jij iets betekenen voor de Rijnsburgse samenleving, dan ben je van harte welkom!

Competenties en vaardigheden

Als bestuurslid is het van belang dat je goed kunt organiseren, gedreven bent om je vrije tijd ten dienste van de vereniging in te zetten en houd je van gezelligheid. Je hebt oog voor detail maar je kunt tevens de hoofdlijnen overzien. Je communiceert duidelijk en verhelderend, zowel mondeling als schriftelijk. Je vindt het leuk om buiten bestaande kaders te denken en bent representatief voor de vereniging. Je bent integer, besluitvaardig, actie- en oplossingsgericht.

Wij zoeken een enthousiaste en gedreven collega welke:

  • in Rijnsburg woonachtig is
  • affiniteit heeft met plannen en organiseren
  • past in het huidige bestuur
  • vrije tijd op wil offeren ten diensten van de Rijnsburgse samenleving
  • affiniteit heeft met het Huis van Oranje
  • tijdens de evenementen beschikbaar is

Wat bieden wij

Wij bieden je een enthousiaste club bestuursleden, waarin je de ruimte krijgt om bestaande of nieuwe activiteiten te ontplooien en een mooie invulling van je vrije tijd. Voor, tijdens en na de evenementen is het bestuur een hechte club, die veel voor elkaar over heeft en ook leuke dingen met elkaar ondernemen. Zoals het jaarlijkse weekend uit.

Interesse?

Stuur je motivatiebrief naar onze secretaris via het contact formulier op onze website, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Omschrijving selectieprocedure

Wij zoeken kandidaten welke binnen ons team van bestuursleden passen en ons kunnen aanvullen. Wij doen hiervoor een korte voorselectie d.m.v. screening van de motivatiebrieven en houden in de tweede ronde een motivatiegesprek van +/- 15 minuten, waarin je in de gelegenheid wordt gesteld je competenties kenbaar te maken en waarbij wij zullen beoordelen of je binnen ons team past. Indien dit laatste het geval zal zijn, wordt je benoemd tot aspirant bestuurslid. Als aspirant bestuurslid heb zowel jij als het bestuur een jaar de tijd om met elkaar samen te werken, waarna we gezamenlijk bepalen of je wordt voorgedragen als nieuw bestuurslid op de Algemene Ledenvergadering.

Vragen en/of opmerkingen

Heb je nog vragen en/of opmerkingen dan kun je contact opnemen met onze secretaris via het contact formulier.