Skip to main content
Geen categorie

Penningmeester gezocht!

By 30 november 2017maart 7th, 2018No Comments

Oranje Vereniging Rijnsburg zoekt een penningmeester

Oranje Vereniging Rijnsburg is opgericht in 1945 en bestaat in 2020, 75 jaar. Wij willen de liefde voor het Koningshuis en de saamhorigheid onder de inwoners van Rijnsburg vergroten. Dit doen wij door het organiseren van de Nationale Dodenherdenking in Rijnsburg, Bevrijdingsdag, de viering van Koningsdag, de alom bekende Feestweek en Kerst-Inn. Bent u een enthousiaste Rijnsburger, heeft u affiniteit met financiën, kunt u organiseren en vindt u het verenigingsleven belangrijk. Dan zijn wij misschien wel op zoek naar u!

 

Wat vragen wij van u?

Als penningmeester is het van belang dat u ervaring heeft in het uitvoeren van allerlei financiële transacties. Daarnaast bent u verantwoordelijk voor het uitvoeren van administratieve werkzaamheden en het opstellen van de jaarrekening. Als penningmeester bent u lid van het dagelijks bestuur en wordt van u verwacht dat u meedenkt bij het ontwikkelen van beleid en het richting geven aan de koers van de vereniging. Het dagelijks bestuur vergadert eenmaal per maand, voorafgaande aan de algemene bestuursvergadering.

Wij zoeken een enthousiaste en gedreven collega welke:

  • In Rijnsburg woonachtig is
  • Affiniteit heeft met plannen en organiseren
  • Past in het huidige bestuur en kan enthousiast en betrokken samenwerken binnen een team
  • Vrije tijd op wil offeren ten diensten van de Rijnsburgse samenleving
  • Affiniteit heeft met het Huis van Oranje
  • Financieel en cijfermatig inzicht heeft
  • Een boekhoudkundige achtergrond/ervaring heeft
  • Vaardig is met diverse computerprogramma’s

 

Wat bieden wij?

Als penningmeester wordt u lid van het bestuur. Wij bieden u, een enthousiaste club bestuursleden en een pak met een oranje stropdas. We bieden u ruimte om bestaande of nieuwe activiteiten te ontplooien. Kortom we bieden u een mooie invulling van uw vrije tijd.

 

Nieuwsgierig geworden?

Eerst meer weten? Neem dan contact op met onze secretaris of schrijf uw motivatiebrief en verstuur deze naar Oranje Vereniging Rijnsburg, Korte Voorhouterweg 13a, 2231 JH Rijnsburg.