Skip to main content
Persbericht

Voorverkoop Feestweek

By 3 augustus 2016No Comments

Op zaterdag 06 augustus vindt de voorverkoop plaats van 10.00 uur tot 12.00 uur in het Oranje Honk, ingang Kerkstraat, tegenover de Immanuëlkerk. Tijdens de voorverkoop kunt u diverse kaartjes kopen voor activiteiten die tijdens de Feestweek plaats vinden. Voor veel activiteiten kunt u ook tijdens de Feestweek bij de activiteit terecht, maar het risico dat de kaartjes op zijn, is gezien het enthousiasme groot. Voor alle kaartjes geldt op=op.

Deze ochtend kunnen de leden van Oranje Vereniging Rijnsburg gratis oranje vlaggetjes ophalen. Neem wel uw OV-ledenpas 2016 mee! U krijgt maximaal 20 meter vlaggetjes per OV-ledenpas 2015. Op=op.

Ook kunt u deze ochtend in de voorverkoop kaartjes kopen voor het bierpulschuiven. Vorig jaar al een grote hit, dit jaar Bierpul schuiven-16 wordt het nog leuker. We hebben er een element aan toegevoegd, wat dit is? Dat houden we nog even geheim, maar het is dit jaar van belang dat je de bierpul niet voorbij het kritieke punt schuift…………. In de voorverkoop kost een kaartje € 5,- en we verkopen in de voorverkoop maximaal 10 kaarten. Koop je een kaartje op donderdag 11 augustus dan betaal je € 6,-, de moeite waard om op deze zaterdag even langs het Oranje Honk te lopen.

Op verzoek van de jeugd dit jaar cola schuiven. Ook hiervoor zijn de kaartjes in de voorverkoop goedkoper, geen € 3,- maar € 2,-. Dit is echt geen geld voor zoveel plezier. Hiervoor worden in de voorverkoop ook maximaal 10 kaarten verkocht.

Zaterdagochtend 6 augustus is ook de laatste kans om kaartjes voor het kindercorso te kopen. Net als andere jaren zijn er maar 500 kaartjes, dus zorg dat je erbij bent, want OP = OP. Een kaartje kost € 7,50 en met ledenpas 2016 € 5,-.

Als laatste kan je deze ochtend ook kaartjes kopen voor de activiteit in deze Feestweek, de mountainbike techniek clinic. Wie wil dat nu niet, een clinic krijgen van een voormalig Nederlands kampioen. Zorg dat je in de voorverkoop alvast een kaartje hebt, de kosten zijn € 2,50. Voor deze activiteit hebben we 15 kaartjes beschikbaar in de voorverkoop.

Het is echt de moeite waard om op zaterdag 06 augustus een bezoek te brengen aan het Oranje Honk in de Kerkstraat, wij zien u graag!!