Skip to main content
Nieuws

Vrijmarkt op Koningsdag 27 april

By 28 maart 2017april 7th, 2017No Comments

Pasen is nog niet geweest maar Oranje Vereniging Rijnsburg is al volop bezig met het organiseren van Koningsdag. Het programma is bijna klaar, maar natuurlijk is er de niet meer weg te denken vrijmarkt op donderdag 27 april, Koningsdag.

De vrijmarkt voor jong en oud in het centrum van Rijnsburg en begint om 08.00 uur. Deelname is gratis. Het huren van een marktkraam is mogelijk, de kosten hiervoor bedragen € 15,-. Voor reserveringen kunt u na 19.00 uur bellen met dhr. W. Heemskerk: tel. 4022730. U kunt de kraam ook reserveren via ons nieuwe ticketsysteem!

De vrijmarkt vindt plaats Kerkstraat vanaf kruising Abdijlaan, Graaf Florislaan tot aan kruising Abdijlaan en Abdijlaan tussen Graaf Florislaan en Kerkstraat.

Dus hebt u de zolder net opgeruimd, of ziet u er tegenop om te gaan beginnen met de grote schoonmaak. Dit is uw kans, want met alles waar u niets meer mee doet, maakt u een ander weer blij. Vorig jaar waren er niet alleen kinderen die hun spullen verkochten, maar ook vele volwassenen die hun kans grepen.