Skip to main content
Geen categorie

Wie of wat zet jij in het licht?

By 10 december 2018No Comments

Op zaterdag 08 december is de Kerstboom van Rijnsburg weer versierd. Zoals ieder jaar gebeurt staat de Kerstboom weer op het Burgemeester Koomansplein.
Dit jaar is de boom net als vorig jaar, niet alleen versierd worden met lichtjes en oranje sterren, maar roepen wij u op om ons te helpen om de boom te vullen.

Vorig jaar hebben vele mensen hun wens in de boom gehangen!
Niet alleen de kinderen van het kinderdagverblijf en de peuterspeelzaal hingen kerstwensen in de boom. Maar ook Rijnsburgers met een verhaal over een geliefde, een persoon die men wil herinneren of die veel voor hen heeft betekend of nog steeds betekent.

In Rijnsburg willen we u ook dit jaar weer in de gelegenheid stellen om een foto in de boom te hangen. Dit kan een foto zijn van iemand die u de liefde wilt verklaren, iemand die u wilt herdenken, maar ook iemand die u wilt bedanken voor wat die persoon in uw leven betekent of heeft betekend. Maar ook een gebeurtenis die u heeft aangegrepen verdiend een plek in de boom.

Zo groeit de boom uit tot een monument van betekenisvolle mensen en gebeurtenissen.
Na de kerstsamenzang in de Grote- of Laurentiuskerk op 15 december worden de lampjes in de boom ontstoken. Nu staan de betekenisvolle mensen en gebeurtenissen in het LICHT.
Onder het genot van een warm bekertje gl├╝hwein en een stukje kerstbrood kunt u nog even napraten en elkaar fijne feestdagen wensen.

Wilt u uw bijzondere persoon of bijzondere gebeurtenis ook in de Kerstboom hangen dan kan dat. Op zaterdag 15 december tijdens de kerstmarkt kunt u uw foto of iets anders bijzonders bij ons in de kraam voorzien van een plastic laagje. Zodat uw bijzondere bijdrage in de Kerstboom beschermt is tegen weer en wind en hopelijk zelfs tegen de sneeuw.

Wij hopen dat de Kerstboom dit jaar, net als vorig jaar, niet alleen zwaar wordt van de lichtjes en de kerststerren, maar dat de Kerstboom uitgroeit tot een monument van betekenisvolle mensen en gebeurtenissen.