Skip to main content

Op dit moment telt Oranje Vereniging Rijnsburg meer dan 2000 betalende leden en daarmee behoren we tot een van de grootste Oranje Verenigingen van Nederland.

Oranje Vereniging Rijnsburg organiseert in het totaal ongeveer 100 verschillende activiteiten per jaar. Dit varieert van een zomeravondzang tot buikschuiven, van een Kerst-inn tot het wel bekende kindercorso. Activiteiten dus voor jong en oud! Zonder leden kan de Oranje Vereniging Rijnsburg niet bestaan, wordt u daarom ook lid van de Oranje Vereniging Rijnsburg?

Ieder jaar begint de vereniging met een Algemene Ledenvergadering, waarvoor u als lid altijd bent uitgenodigd! Daarbij ontvangt u bij uw lidmaatschap een ‘OV-ledenpas’. Met deze pas ontvangt u kortingen bij onze activiteiten.

De hoogte van uw jaarlijkse bijdrage wordt door uzelf vastgesteld, met een minimum bijdrage van € 5,00 per jaar.
Om lid te worden van de Oranje Vereniging moet je 12 jaar of ouder zijn. Vul snel onderstaand formulier in en steun onze vereniging door middel van uw lidmaatschap!

Ledenpas

Wij doen er alles aan om uw aanvraag zo spoedig mogelijk te verwerken. Indien u uw OV Ledenpas direct wilt gebruiken, is het noodzakelijk dat u lid wordt ruim voordat de activiteiten beginnen. Over het algemeen kunt u onderstaand overzicht aanhouden;

  • wordt u lid vóór 15 maart dan kunt u de pas nog voor Koningsdag ontvangen
  • wordt u lid vóór 30 juni dan kunt u de pas nog voor de Feestweek ontvangen
Close Menu

Aankomende evenementen