Skip to main content
BestuurFeestweek

Feestweek 2022 in aantocht, helpt u mee?

By 22 juni 2022juni 23rd, 2022No Comments

Voor het bestuur van Oranje Vereniging Rijnsburg is het ‘alle hens aan dek’, de Feestweek is er bijna. Het programma staat, aan kleine onderdelen wordt nog geschaafd, maar de grote contouren zijn klaar.
Met het kleine groepje bestuur, acht personen, zijn we aan het bedenken hoe we de Rijnsburgers kunnen betrekken bij alles wat we doen.
We zijn begonnen vrijwilligers te benaderen op een andere manier dan we altijd deden. Niet vragen waar zij tijd vrij hebben, mààr waar ligt je interesse, waar krijg je vleugels van? En dat werkt! Hoe leuk is het om zoveel respons te krijgen en zo veel activiteiten bemenst te hebben.
Maar de vrijwilligers vinden het ook spannend, kan ik dat wel? Wat verwachten ze dan van me? Daarom organiseren we eind juli een bijeenkomst voor iedereen die ons gaat helpen om meer te vertellen wat we van hen verwachten. Hoe ziet dat er nu uit, inschrijven of toezicht houden. Maar ook hoe laat en waar moet ik zijn? Krijg ik een shirt van de Oranje Vereniging of moet ik zelf een oranje shirt aan. Het lijken kleine dingen, maar ooo zo belangrijk om onze vrijwilligers te ontzorgen. En dat willen we doen! Ontzorgen van de inwoners van Rijnsburg, de vrijwilligers en het bestuur van Oranje Vereniging Rijnsburg. Zodat de Feestweek een feest kan zijn voor iedereen.

Maar we willen ook een beroep op de inwoners van Rijnsburg doen tijdens de Feestweek. De GPS speurtocht heeft een aantal spellen verspreid door het dorp die ’s avonds binnen gehaald moeten worden, of gecheckt of het nog werkt. Ook daarvoor hebben we u nodig. Als we bij u aanbellen hopen we dat u ons wilt helpen.

En naast al die activiteiten, moet alles ook op de juiste plek staan, de hekken de straten afsluiten, het tonnetje steken opgebouwd. Ben je normaal iedere dag in de sportschool te vinden en heb je je spieren super ontwikkeld? Wil je ons dan bellen, dan zijn we op zoek naar jou om ons in de Feestweek te helpen met het zware werk. Het hoeft maar een uurtje of half uurtje in de hele week, dat is toch niets! En wij zijn er ontzettend blij mee.

Denk je nu na het lezen van dit stukje, maar dat wil ik ook wel doen, helpen in de Feestweek. Niet de hele week, maar een paar keer of een paar uurtjes, je bent van harte welkom. Hier kunt u ons een berichtje sturen. Wij nemen dan contact met u op.

Als u het lastig vindt om u via de website aan te melden kunt u ook altijd een van onze bestuursleden aanspreken, of vrienden of familie van hen. Dan komt het vanzelf bij ons terecht.

Wij rekenen op u, dan kunt u rekenen op een fantastische Feestweek.

Close Menu

Aankomende evenementen