Skip to main content
Feestweek

Het Feestterrein!

By 30 juni 2022No Comments

Wij willen u graag groot nieuws vertellen. Al vele jaren zijn er twee feesttenten tijdens de Feestweek. De Roos on Tour bij de Vliet en de Feesttent van Oranje op de Abdijlaan en deels Graaf Florislaan. Na veel geslaagde gezamenlijke activiteiten breiden de Feesttent van Oranje en De Roos on Tour hun samenwerking uit en gaan ze gezamenlijk verder op één groot Feestterrein. Dit jaar zijn de handen in elkaar geslagen en staan de twee tenten op één Feestterrein. De locatie is Abdijlaan en Graaf Florislaan.

Wij nemen u alvast meenemen in het programma op het Feestterrein in de Feestweek.
Op maandag is het tijd voor Feest op het Plein, met onder andere DJ Michiel.  Het bekende evenement van de maandagavond verhuist dit jaar van het Burgemeester Koomansplein naar de grote Feesttent. Alleen deze avond zal het Feestterrein toegankelijk zijn voor alle leeftijden.

Op dinsdag kunt u lekker eten in de Bistro tent,  DJ der Alte Louis & Alex zorgen voor een feestje.
Op dinsdagavond is er in de Feesttent van Oranje het wel bekende Younglets Bierpong Toernooi en een feestavond.

Woensdagmiddag is er een Kidsmiddag, met superhelden, glittertattoos en pannenkoeken eten. Natuurlijk kunnen de ouders er ook heerlijk eten in de Bistro tent. ’s Avonds kunt u weer een feest maken met DJ der Alte Louis en Danny Plezier.
Voor diegene die wel eens een nieuwe wijnsoort willen proberen is er een wijnproeverij.
In de Feesttent van Oranje is er deze avond Soulbeach, zij staan garant voor een avond feest, gezelligheid en natuurlijk geweldige muziek.

Dan is het alweer donderdag een dag die begonnen kan worden met koffie met appelgebak. In de Bistro tent kunt u weer heerlijk eten en luisteren, meezingen of swingen met DJ der Alte Louis en Bob van Veen.
In de Feesttent van Oranje is er voor de kinderen in de middag een mini disco. Later op de avond vindt in de Feesttent van Oranje de afterparty Koekoek festival plaats met DJ Michiel.

Vrijdagmiddag is er een vrijdagmiddagborrel, wine & bites met lekkere hapjes en verrassende wijnen. Ook dan kunt u weer heerlijk eten in de Bistro tent en luisteren naar DJ der Alte Louis en John Zoet.
In de Feesttent van Oranje is die avond feest met The Recipe.

Zaterdag kan je met je gezin, vrienden of anderen starten met een heerlijk ontbijt in de Bistro tent.
Na de Flowerparade is het Rijnsburgss Bierfestival gepland, bier en burgers. Voor diegene die liever een wijntje drinken is de wijnbar geopend.
Wil je toch iets anders eten dan burgers, kan je hiervoor terecht in de Bistro tent, waar DJ der Alte Louis en Bart Heemskerk voor de muziek en de sfeer zorgen.
In de avond zal in de Feesttent van Oranje Q-music the party zijn opwachting maken, inclusief het foute uur. Wil je in deze Feestweek nog een keer helemaal los gaan, dan moet je op zaterdagavond op het Feestterrein zijn!

U kunt hier uw tickets kopen voor diverse activiteiten op het Feestterrein tijdens de Feestweek.

Close Menu

Aankomende evenementen