Skip to main content
NieuwsPersbericht

Oranje Vereniging Rijnsburg doet mee aan Rabo ClubSupport

By 1 september 2022september 2nd, 2022No Comments

Ook dit jaar doet Oranje Vereniging Rijnsburg weer mee aan Rabo ClubSupport. Na de bruisende Feestweek van een paar weken terug, borrelt het in het bestuur en bij de vele vrijwilligers van de ideeën.
Oranje Vereniging Rijnsburg heeft als doel de maatschappelijke betrokkenheid te vergroten. Deze betrokkenheid wordt op actieve wijze ingevuld. De vereniging wil zich, door middel van haar activiteiten, een plaats verwerven in de harten van de mensen en een logisch platform zijn om verbindingen te stimuleren tussen formele en informele groepen. Zo proberen wij ons in te zetten voor alle doelgroepen die onze gemeente heeft.  
Voor het ontwikkelen van nieuwe, of het verder ontwikkelen van bestaande activiteiten zijn middelen en materialen nodig om dit voor elkaar te krijgen. Met behulp van de financiële steun van Rabo ClubSupport kunnen wij dit gaan voorbereiden en uitvoeren.
Hoe meer stemmen, hoe hoger het bedrag zal zijn wat uitgekeerd gaat worden door Rabo ClubSupport.
Tijdens het deelnemen of alleen het bezoeken van de activiteiten is er ook tijd voor ontmoeting. En juist dat ontmoeten vinden wij belangrijk, want hoe leuk was het om elkaar tegen te komen en te spreken in de Feestweek van dit jaar?

U kunt stemmen als u lid bent van de Rabobank via de RaboApp of via de website als u ingelogd bent. U kunt stemmen van 5 september tot 27 september.
Kunnen wij op uw stem rekenen?

Close Menu

Aankomende evenementen