Skip to main content
FeestweekPersbericht

Vrijwilligers Bijenpop Festival hebben er zin in

By 2 augustus 2022No Comments

Na twee succesvolle edities in 2019 & 2020, is Bijenpop Festival terug. Maar nu als onderdeel van de Rijnsburgse Feestweek. 

Zaterdag 6 augustus van 17.00 tot 23.59 uur is het buitenterrein van de Rijnsburgse IJsclub omgetoverd in een gezellig muzikaal festivalterrein. Het bestuur van Oranje Vereniging Rijnsburg is dan ook trots en verheugd dat dit evenement door vrijwilligers, Yvonne, Joop, Jason, Bas, Gerben, Marc en Maurice, is opgezet. 

Vrienden

Gerben Heemskerk vertelt: 

‘Het idee is ontstaan vanuit een clubje vrienden om een mooi feest te organiseren bij het IJsnest, met als geschikte datum de zaterdag voor de feestweek. Hoe tof is het dat dit is gelukt’. De vrijwilligers zijn ook blij met de samenwerking en adviezen van het bestuur van de Oranje Vereniging. 

Op de vraag waarom zij dit hebben gedaan laten ze onafhankelijk van elkaar weten ‘het leuk te vinden om iets te organiseren’. 

Marc vult aan: ‘Het is gewoon leuk om een eigen feestje te maken, mensen te amuseren en iets te organiseren waar de mensen nog lang over napraten. Daar doen we het voor’. 

Voldoening

Het organiseren van zo een festival kost wel de nodige vrije tijd. Maar dat hebben de vrijwilligers er graag voor over. ‘Het klopt dat het best wat vrije tijd kost. Maar entertainment is leuk om te organiseren. Veel ervaring heb je niet echt nodig, met elkaar hebben we dit opgepakt, en wij vinden het nu al geslaagd. Ik vind het sowieso goed om als vrijwilliger iets voor de samenleving te doen. Dat geeft voldoening, op welke manier dan ook’, laat Gerben weten. 

Vanaf 17.00 uur is het festivalterrein aan de Noordwijkerweg 55 geopend. Er zijn verschillende optredens zoals de band O’nine, Barry Badpak, dj Djeff, de Drie Uitjes, een surprise-act. Ook zal Q-music een uur lang knallen met het Foute Uur. 

Tijdens dit festival is er ook de mogelijkheid om te eten. Tickets zijn alleen online te koop; bij de ingang is er geen verkoop van toegangskaarten.

Close Menu

Aankomende evenementen