Skip to main content
Algemene LedenvergaderingBestuurPersbericht

Algemene ledenvergadering Oranje Vereniging Rijnsburg

By 11 januari 2023No Comments

Na twee jaren waar we elkaar niet fysiek mochten ontmoeten tijdens de ledenvergadering zien wij er naar uit om u weer de hand te schudden en u een prachtig 2023 toe te wensen.

Wij nodigen al onze leden dan ook van harte uit op maandag 16 januari in De Voorhof, de deur is open om 19.15 uur en we starten om 19.45 uur.

De algemene ledenvergadering van Oranje Vereniging Rijnsburg is altijd druk bezocht. Als we gasten van buiten Rijnsburg ontvangen zijn zij verrast, zoveel meelevende leden dat is echt uniek. Volgens bestuursleden van de KBOV zelfs uniek voor Nederland. Daar zijn wij dan ook heel blij mee en trots op!

Tijdens de vergadering komen natuurlijk de bekende agendapunten voorbij, maar is er ook tijd om terug te kijken en vooruit te kijken. Onze voorzitter Robert-Jan Heemskerk zal u meenemen in het afgelopen jaar waar we verrast zijn door de inzet van vele nieuwe vrijwilligers. Maar hij zal u ook meenemen in de nieuwe bestuursvorm van uw vereniging.
Helaas moeten we ook afscheid nemen van bestuursleden die onze vereniging ook na het afscheid een warm hart blijven toedragen.

Na het officiƫle gedeelte is er een quiz waarbij u uw kennis van uw Oranje Vereniging kan toetsen. En afsluitend de Bingo met vele mooie prijzen.

Wij hopen u te mogen ontmoeten op maandag 16 januari om 19.45 uur in De Voorhof.

Close Menu

Aankomende evenementen