Skip to main content
Algemene LedenvergaderingBestuurPersbericht

Algemene ledenvergadering Oranje Vereniging Rijnsburg

By 12 januari 2024No Comments

Tot wanneer mag je elkaar nog een gelukkig nieuwjaar toewensen? In elk geval nog tot en met maandag 15 januari, want dan is de Algemene Ledenvergadering van Oranje Vereniging Rijnsburg. Het bestuur heet u die avond dus niet alleen van harte welkom, maar wenst u het beste toe voor het nieuwe jaar.
De vergadering start om 19.45 uur, maar u bent vanaf 19.15 uur al van harte welkom in de Voorhof. Er zal dan een kopje koffie voor u klaar staan. Op de tafels ligt het jaarverslag van 2023, wat u in kunt kijken en lezen. Hierin valt te lezen wat er in het afgelopen jaar allemaal is georganiseerd en hoe dat verliep.
De ALV is voor leden van Oranje Vereniging Rijnsburg. Daarom is het ook belangrijk dat de bezoekers van de vergadering hun OV ledenpas meenemen. Deze zal bij de entree worden gescand door de bestuursleden.

De algemene ledenvergadering van Oranje Vereniging Rijnsburg wordt altijd druk bezocht. Als we gasten van buiten Rijnsburg ontvangen zijn zij verrast, zoveel bezoekende leden dat is echt uniek. Volgens bestuursleden van de KBOV zelfs uniek voor Nederland. Daar zijn wij dan ook heel blij mee en trots op!
Tijdens de vergadering wordt een agenda doorlopen. Na het openingswoord door voorzitter, worden een aantal agendapunten afgehandeld. De notulen van de vorige vergadering, de verslagen van de penningmeester en de kascontrolecommissie. Nadat we een kopje koffie hebben gedronken wordt de vergadering vervolgd. De wijziging van de statuten van de vereniging wordt besproken, gevolgd door de verkiezing van het bestuur. Er zijn twee bestuursleden die opnieuw verkozen kunnen worden. Dit zijn Robert-Jan Heemskerk en Ida Zwaan. Voor de rondvraag zullen er nog enkele mededelingen worden gedaan vanuit het bestuur, een terugblik op het afgelopen jaar en natuurlijk een vooruitblik op 2024.

Voor het einde van de vergadering zal er nog een korte quiz zijn, waarbij de bezoekers getest worden op hun kennis van de vereniging. Hierna wordt de vergadering gesloten. Voor de bezoekers die het leuk vinden is er nog een bingo, waarbij leuke prijsjes te winnen zijn.

De bestuursleden van Oranje Vereniging Rijnsburg hopen u te kunnen ontmoeten op maandag 15 januari!

Close Menu

Aankomende evenementen