Skip to main content
FeestweekPersbericht

Bijenpop Festival en Oranje Vereniging Rijnsburg

Na twee succesvolle edities in 2019 & 2020, is het Bijenpop Festival terug!  

Het Bijenpop Festival is dit jaar voor het eerst een samenwerking aangegaan met Oranje Vereniging Rijnsburg. Voorafgaande aan de Feestweek, op zaterdag 6 augustus van 17.00 tot 00.00 uur zal het Festival plaatsvinden op het buitenterrein van de Rijnsburgse IJsclub.  

De line up van het festival is inmiddels bekend. De band O’nine zal met tonnen energie ons muzikaal overdonderen! Daarna komt onze Leidse buurman Barry Badpak de boel goed op zijn kop zetten.  
Na al dit spektakel is er nog een surprise-act, wie of wat dit is, dat verklappen we nog niet. Maar wij weten zeker dat het jullie allemaal flink zal verrassen! Na de surprise-act zal Q-Music een uur lang de boel op stelten zetten met het Foute Uur. Als extra toevoeging dit jaar zullen De Drie Uitjes onze heupen laten bewegen bij de Silent Disco! Hiervoor is een apart gedeelte gereserveerd van het enorme terrein. 

Om het jullie nog makkelijker te maken kan je tijdens het Festival alleen maar betalen met de Oranje Vereniging Rijnsburg munt, deze zijn te koop op het Festivalterrein. En heb je munten over, wat wij ons niet kunnen voorstellen, kan je deze gebruiken in de Feestweek. Handig dus!  

Vanaf 17:00 uur zijn de poorten geopend aan de Noordwijkerweg 55 in Rijnsburg. Kom op de fiets, want je auto kun je er niet kwijt. Tijdens dit Festival is er ook de mogelijkheid om te eten, dus kom lekker op tijd!   

Een kaartje koop je hier!
Wees op tijd, want hier wil je bij zijn en op = op.   

Close Menu

Aankomende evenementen