Skip to main content
BestuurPersbericht

Cheque ontvangen

By 30 november 2021No Comments

In de maand oktober heeft Oranje Vereniging Rijnsburg meegedaan met Raboclubsupport. Een actie waarbij leden van de Rabobank mochten stemmen op plaatselijke doelen. Oranje Vereniging Rijnsburg was één van de doelen waarop gestemd kon worden.

Via berichten in de Rijnsburger en een PR campagne op de diverse social media zorgde ervoor dat meer dan 140 mensen één van de 3 stemmen die zij mochten geven, aan onze vereniging gaven. Wij zijn dankbaar voor de stemmen. “Het is altijd fijn om te weten dat mensen onze vereniging steunen,” zegt penningmeester Hanneke van Leeuwen.

Op donderdag 11 november mocht onze penningmeester een cheque ontvangen uit de handen van de heer Barnhoorn, één van de medewerkers van de Rabobank. Op de cheque stond het mooie bedrag van € 1523,33.
Met dit geld hebben we grootse plannen. Want al is de Feestweek al 2 jaar niet doorgegaan, achter de schermen borrelt het van de energie. Er zijn diverse nieuwe activiteiten in ontwikkeling. Maar deze activiteiten kosten geld. Dankzij dit bedrag kan de vereniging door met de ontwikkeling.

Close Menu

Aankomende evenementen