Skip to main content
BestuurFeestweekPersbericht

Clusters gekoppeld

By 23 november 2022No Comments

Het is alweer bijna december, de maand waarin we met familie, vrienden en geliefden bij elkaar komen om de feestdagen te gaan vieren. Dat vieren zit bij Oranje Vereniging Rijnsburg in het bloed, zoals u vast wel weet. Daarom zijn wij ook alweer begonnen met de voorbereidingen van de festiviteiten voor het jaar 2023.
Zoals u heeft kunnen lezen in de Rijnsburger en ook op onze website, zijn we onze vereniging op een andere manier aan het organiseren. Vele vrijwilligers hebben aangegeven ons hierbij te willen helpen om ook voor u een jaar vol festiviteiten neer te zetten.
Deze week hebben we in een vervolg op de bijeenkomst in oktober, de clusters vorm gegeven. In deze clusters zitten bestuursleden en vrijwilligers, samen gaan zij vol enthousiasme de activiteiten die in deze clusters zitten, vorm geven. En dat is nogal een verandering, niet alleen meer handen uit de mouwen steken bij activiteiten, maar aan de voorkant al meedenken, discussiƫren, mailen, telefoneren en organiseren. Zo maak je van het begin tot het einde de activiteit mee en wordt het steeds meer een beetje jouw activiteit.
Denkt u na het lezen van deze tekst, daar zou ik ook graag aan mee willen helpen? Laat het ons dan weten door hier een bericht achter te laten.

Close Menu

Aankomende evenementen