Skip to main content

In de afgelopen weken is achter de schermen van Oranje Vereniging Rijnsburg hard gewerkt. Niet alleen de Feestweek komt er aan, maar ook de contributie werd geïnd. Daarnaast vond op maandag avond 21 juni de Algemene Ledenvergadering plaats. Online, natuurlijk.

Over de Feestweek kan nog niet zo veel gemeld worden. Er wordt volop gekeken naar mogelijkheden en de huidige versoepelingen werken natuurlijk erg mee. We hopen half juli een programma te kunnen presenteren.
De leden van Oranje Vereniging Rijnsburg ontvangen normaliter in april een factuur om de contributie te betalen. Dit jaar was dat later. Van veel leden was het e-mail adres bekend en deze leden ontvingen de factuur digitaal. Inmiddels zijn veel facturen al automatisch afgeschreven. Toch is nog niet alle contributie binnen. De leden die niet automatisch betalen, moeten dat mogelijk nog doen. Het kan ook zo zijn dat de factuur digitaal verstuurd is, in de spam beland is. Dat zou betekenen dat u de factuur gemist heeft.

De Algemene Ledenvergadering vindt jaarlijks in januari plaats. Vanwege corona was dit verplaatst naar maart. Maar ook toen gooide corona nog roet in het eten. Er werd een nieuwe datum geprikt, 21 juni en dit moest koste wat het kost doorgaan, vond het bestuur. En zo geschiedde het dan ook. Er werd gekozen voor een digitale Algemene Ledenvergadering. Alle leden werden uitgenodigd via de Rijnsburger of via Facebook en Instagram. Zo’n 10 personen, naast het aanwezige bestuur meldde zich aan. Dat viel niet tegen! De vergadering die normaal een avondvullend programma heeft, duurde nu wel geteld 31 minuten. De kroket werd gemist, maar dat de Feestweek doorgang zal vinden maakte veel goed!

Close Menu

Aankomende evenementen