Skip to main content
Kerst-Inn

De kerstboom staat!

By 11 december 2022december 22nd, 2022No Comments

Dit jaar vinden we de Kerstboom op het Burg. Koomansplein bijzonder mooi. De vorm is goed, dat lampen hangen goed verdeeld en er zijn nieuwe sterren gekocht. Met lichtjes!
Het versieren van de Kerstboom was dit jaar wederom een koude klus. Of je nu bovenin het bakje aan het werk was, of vanaf de grond aanwijzingen gaf, de kou was snijdend. Maar na zo’n 2 uur bikkelen was er een heerlijk warme oliebol van Melle de Vries!
Zaterdagavond was de Grote Kerk goed gevuld voor de Kerstsamenzang, georganiseerd door Oranje Vereniging Rijnsburg. Buiten was het koud, maar in de kerk was het warm. Niet alleen warm van temperatuur, maar de kerk was warm en sfeervol aangekleed, er hing een fijne, warme sfeer. Mannenzanggroep Jeruël zong meerder liederen, er waren 5 muzikanten die de samenzang extra ondersteunden. Na een goed uur echte kerstliederen gezongen te hebben, gingen de mensen richting huis. Maar niet voordat zij bij de mooie Kerstboom een kommetje snert aten of een beker glühwein dronken. Er lag heerlijk kerstbrood klaar, wat door Bakkerij van Tilburg werd aangeboden.
Iedereen genoot van deze avond, de mannen van Jeruël, de bezoekers in de kerk, de vrijwilligers en het bestuur van OV Rijnsburg. Een avond om niet te vergeten!

Close Menu

Aankomende evenementen