Skip to main content
FeestweekNieuws

De Rijnsburgse Feestweek gaat niet door

By 30 april 2020juli 16th, 2020No Comments

In de afgelopen weken is er veel gebeurd in de wereld. Ontwikkelingen waar we allemaal direct, of indirect gevolgen van ervaren. Gevolgen waar we helaas allemaal mee te maken hebben.

Voor ons als Oranje Vereniging Rijnsburg hebben de gestelde maatregelen, zoals u waarschijnlijk wel  heeft begrepen, grote consequenties voor de door ons georganiseerde activiteiten voor de Rijnsburgse Feestweek. Voor onze evenementen zoals de Feestweek vragen wij een evenementen vergunning aan. En deze wordt tot 1 september niet afgegeven.

Wij hebben, met pijn in ons hart maar met begrip voor de ontstane situatie, ten aanzien van de geplande activiteiten moeten besluiten deze allemaal af te lassen. Waardoor er geen festiviteiten tijdens de Feestweek zullen plaatsvinden. Het Corona virus gaat ook ons mooie bloemendorp niet voorbij. Inwoners, bedrijven en ondernemers worden getroffen, met soms verstrekkende gevolgen.

Samenwerken
De jaarlijkse Feestweek kan niet georganiseerd worden zonder de inzet van onze sponsoren, vrijwilligers en de partners waarmee wij samenwerken. Dankzij hen is de Oranje Vereniging jaarlijks in de mogelijkheid om het volle programma neer te zetten. Zij voorzien onze vereniging van financi├źn, mankracht, specialistische hulp en materialen. Deze week hebben wij hen allemaal ingelicht.

Enthousiasme inwoners
Maar ook u als inwoner van Rijnsburg bent onmisbaar tijdens de Feestweek. Omdat u jaar in en jaar uit, bij al onze activiteiten aanwezig bent en deelneemt, kunnen wij organiseren. Uw inzet, uw lach, uw enthousiasme en positieve woorden zorgen er voor dat wij, als bestuur, met veel plezier elk jaar weer een volledig programma neerzetten. We begrijpen dat het afgelasten van de Feestweek ook voor u een tegenvaller is.

We wensen als bestuur dat de Feestweek van 2021 weer als vanouds gevierd kan worden en we stellen het erg op prijs als we daarbij weer kunnen rekenen op uw inzet, op welke manier dan ook.

Dank voor uw inzet, en we wensen u en uw naasten veel gezondheid toe en hopen elkaar snel weer te mogen ontmoeten!

Close Menu

Aankomende evenementen