Skip to main content
Feestweek

Feestweek nadert met rasse schreden.

By 2 augustus 2019No Comments

Heeft u dat ook? Dat spannende gevoel van: het is bijna zover? Het bestuur van Oranje Vereniging Rijnsburg wel! In onze thuishaven, het Honk, is het duidelijk te merken, we zijn er steeds vaker om de laatste puntjes op de i te zetten.

Om u mee te nemen in wat we dan allemaal doen moet u even verder lezen.
De muntcommissie is de munten in de zakjes aan het doen, zodat u straks niet te lang aan de kassa hoeft te wachten.
Onze technische dienst is nog bezig met de laatste puzzels voor de GPS-speurtocht.

De kindercorso commissie is alles aan het verzamelen wat straks mee moet naar de veiling. Dat zijn ongeveer 75 standaards waar de fietsjes in kunnen staan als ze worden opgestoken. Duizend stukken oase, want op elke fiets proberen we twee bloemstukken te maken. Plastic zakken om de oase in te doen. Banken, tafels, lichtsnoer en nog veel meer om het gezellig te maken, zodat de vrijwilligers ook even een kopje koffie kunnen drinken. Natuurlijk gaat er ook catering mee, koffie, thee, fris, dropjes, koekjes, broodjes, beleg, melk, boter, soep en we vergeten ook altijd wel wat, maar dat gaan we dan nog snel kopen. U zult ons dus de komende week nog wel een keer tegenkomen in de Hoftuin. Ook de kadootjes voor alle deelnemende kinderen staan klaar. Wat het is blijft nog een verrassing!!

Alle andere commissies zorgen dat alles gereed staat, zodat het gepakt kan worden zodra het nodig is. Zelfs de inschrijflijsten die we gebruiken bij alle spellen liggen al klaar!

De kadootjes voor de bingo van woensdagavond zijn opgehaald bij de lokale sponsoren.
Alle bekers en medailles zijn gearriveerd en staan uitgestald in het Honk.

Het drukwerk is gearriveerd. De route van de wandeltocht en de fietstocht liggen klaar. De liturgie en de liederen van de aubade staan er. Ook diverse inschrijflijsten voor de oldtimers en de Vlietloop liggen klaar.
De kadootjes voor het verjaardagsfeestje zijn ingepakt en wij hopen dat ze allemaal weer uitgepakt worden, dus geef nog even snel je partner, opa, oma, oom, tante, vriend of vriendin op die dit jaar 65 jaar wordt of is geworden.

Het Honk is schoongemaakt, alle boodschappen zijn gedaan of besteld.

U leest het, we proberen alles zo goed mogelijk voor de Feestweek te regelen zodat we niet voor verrassingen komen te staan. Maar wij hebben geleerd dat dit niet altijd lukt en zorgen er dan voor dat het toch goed komt, zonder dat u er last van heeft.

 

Wij zijn er klaar voor, u ook? Wij hopen u te zien ergens tijdens de Feestweek en wensen u een fantastische Feestweek!!!!

Close Menu

Aankomende evenementen