Skip to main content
BestuurFeestweekPersbericht

Feestweek Rijnsburg

Het is alweer bijna zover, als eerste van de zomer feestweken in groot Katwijk trapt Oranje Vereniging Rijnsburg af met de Feestweek van 4 tot en met 12 augustus.

Wat de Feestweek van Rijnsburg zo bijzonder maakt, is de betrokkenheid en passie van de vrijwilligers die zich met hart en ziel inzetten om een onvergetelijk evenement neer te zetten.

Vorig jaar zijn we verrast door de inzet en het enthousiasme van onze vrijwilligers, mede door hen is het in 2022 een fantastische week geworden. U heeft al eerder kunnen lezen over de verandering binnen Oranje Vereniging Rijnsburg, wij noemen dit OV 2.0.

In dit traject zijn we gestart met clusters, binnen de clusters helpen onze vrijwilligers om de activiteiten te organiseren voor Koningsdag, 4&5 mei, Feestweek en de Kerst-Inn.

Wat de vrijwilligers van Oranje Vereniging Rijnsburg zo bijzonder maakt, is hun vermogen om een hechte gemeenschap te creëren. Ze werken nauw samen, delen ideeën en bundelen hun talenten om de Feestweek tot een groot succes te maken.

Hoewel het werk van vrijwilligers soms uitdagend kan zijn, ervaren ze ook grote voldoening. Het zien van de glimlach op de gezichten van de deelnemers, het gevoel van trots wanneer alles goed verloopt en de dankbaarheid van de gemeenschap zijn slechts enkele van de beloningen die vrijwilligers krijgen voor hun inzet. Ze doen het niet voor erkenning of materiële beloningen, maar puur uit liefde voor de Rijnsburgers en de wens om iets positiefs bij te dragen.

Met het organiseren van de Feestweek zijn we als bestuur met onze vrijwilligers al meer dan 10 maanden bezig. Telefoontjes plegen, mails uitzetten en mensen vragen of ze ons willen helpen.

Een week volop tradities, maar ook met nieuwe activiteiten. Een week voor jong en oud, voor sportieve en minder sportieve Rijnsburgers.

Zo is er dit jaar voor de 2e keer de badeendenrace op zaterdag 12 augustus. Maar ook is er gedacht aan de allerjongsten. Op maandag is er voor diverse leeftijdsgroepen een soort apenkooi en op woensdag Klassiek voor peuters/kleuters. Maar natuurlijk kunt u ook weer meedoen met het tonnetje steken, of uw kinderen of kleinkinderen met het Kindercorso.

Het is niet alleen een evenement, maar een kans voor de inwoners van Rijnsburg om elkaar beter te leren kennen, nieuwe vriendschappen te sluiten en samen mooie herinneringen te creëren.

Zien wij u ook tijdens een van de activiteiten in de Rijnsburgse Feestweek?

Close Menu

Aankomende evenementen