Skip to main content
Feestweek

Het Rijnsburgs Kindercorso trekt door het bloemendorp!

Ook in 2019 worden op donderdag 8 augustus in de Feestweek de straten van ons bloemendorp weer gekleurd door de vrolijk versierde fietsen van het Rijnsburgs Kindercorso. Niet alleen kinderfietsen kunnen mooi worden opgestoken met bloemen, maar veel mensen leveren ook hun kinderwagen in. Een unieke activiteit die nergens ter wereld zo groots wordt aangepakt als in Rijnsburg. Zelfs het World Guinness Book of Records wil het kindercorso niet opnemen in haar boeken, het is te uniek, niemand kan aan het Rijnsburgs kindercorso tippen. Of u nu meeloopt of langs de route staat om de kinderen aan te moedigen, het is elk jaar een hoogtepunt in de Rijnsburgse Feestweek, wat u zeker niet mag missen.

LET OP: Locatie Bloemenveiling Royal FloraHolland

Dit jaar zullen de fietsjes van het Kindercorso, net als vorig jaar worden opgemaakt op een nieuwe locatie in Bloemenveiling Royal FloraHolland. Deze locatie is gelegen nabij de fietsenstalling aan de entree van de veiling. Wij adviseren u, indien u met de auto komt, deze te parkeren op het parkeerterrein bij de entree en vanaf daar met de fietsen naar de hal te lopen, dat is maar een klein stukje. Op de veiling zal de route naar de nieuwe locatie, net als elk jaar, zijn aangegeven met borden.

Voorverkoop
Er kunnen aan het kindercorso een beperkt aantal van 500 fietsjes deelnemen. Kaarten kosten € 7,50 (of € 5,00 op vertoon van OV-ledenpas 2019). Dit jaar kunt u, vanaf 1 juli bij Readshop Rijnsburg in Winkelcentrum ‘in de Hoftuin’ en Slijterij ’t Vaatje in winkelcentrum ‘de Remise’ terecht. Veel mensen vergeten vaak een kaartje voor het kindercorso te kopen. Of bedenken op hun vakantie adres, dat de Feestweek er aankomt. Daarom kunt u nu ook hier een kaartje kopen. Uw ticket print u uit en deze neemt u mee bij het inleveren van de fiets. Uw ticket wordt daar gescand en zo gecontroleerd op betaling.

Vrijwilligers Kindercorso gezocht.
U begrijpt dat de voorbereidingen van het Rijnsburgse kindercorso heel wat voeten in de aarde heeft. Daarom zijn we altijd op zoek naar hulp. Heeft u groene vingers en vindt u het leuk om te bloemschikken? Of heeft u grijze vingers, maar wilt u graag helpen bij de voorbereidingen van het kindercorso? U bent van harte welkom op dinsdag 6 augustus vanaf 12.00 uur en woensdag 7 augustus vanaf 08.00 uur op Bloemenveiling Royal FloraHolland. We zijn altijd op zoek naar stekers of mensen die willen helpen het binden van oase. Vele handen maken licht werk! Mogen wij op uw hulp rekenen? Aanmelden kan via deze knop.

Close Menu

Aankomende evenementen