Skip to main content
Nieuws

Jubileumcomité organiseert feest voor 75 jarig jubileum.

By 2 januari 2020No Comments

Jubileumcomité organiseert dorpsfeest voor 75 jarig jubileum Oranje Vereniging Rijnsburg.

foto Piet van Kampen

In 2019 is een speciaal jubileumcomité gevormd om het 75 jarig bestaan van Oranje Vereniging Rijnsburg voor te bereiden. Want zij maakt zich op voor een bijzonder jubileum. Het is op 30 mei 2020 maar liefst 75 jaar geleden dat deze voor Rijnsburg zo belangrijke vereniging werd opgericht. ‘Een vereniging die jaar in, jaar uit voor anderen festiviteiten organiseert, maar waarvoor het nu eens tijd wordt om zelf in het zonnetje te worden gezet. In de week van 26 tot en met 30 mei 2020 wordt daarom een extra Feestweek georganiseerd, met daarin een speciaal programma voor kinderen en senioren, een avond tussen klassiek en pop, een feest met zingende prominente Rijnsburgers. En natuurlijk een receptie om bestuursleden van de afgelopen 75 jaar, trouwe sponsoren en onvermoeibare vrijwilligers eens in het zonnetje te zetten.

Het organiseren van dit dorpsfeest kost geld. Het jubileumcomité heeft speciale sponsorpakketten, brons, zilver, goud of platina samengesteld, zodat u niets van de festiviteiten hoeft te missen. Een aantal fundraisers gaan aan de slag om de nodige financiën voor het feest in te zamelen.

Tijdens de jaarlijkse ledenvergadering van Oranje Vereniging Rijnsburg, welke maandagavond 20 januari 2020 in de Voorhof wordt gehouden, zal het jubileumcomité een aantal activiteiten bekend maken.

Natuurlijk kunt u altijd een bijdrage overmaken op NL32 RABO 0346 2167 29 ten name van het jubileumcomité Oranje Vereniging OV 2020.

Close Menu

Aankomende evenementen