Skip to main content
Feestweek

Kaartverkoop of aanmelden voor Feestweek 

By 6 juli 2023juli 27th, 2023No Comments

De kaartverkoop en het aanmelden voor de Feestweek van 2023 is gestart. Wat is er allemaal te koop, zult u zich afvragen? Eigenlijk is het te veel om op te noemen. De Feestweek bevat zoveel activiteiten, het is daarom goed dat u hier zelf een kijkje neemt. Dan kunt u zien waarvoor u zich kan aanmelden of waarvoor u een kaartje dient te kopen.  

Het gaat niet alleen om het kopen van kaartjes voor bijvoorbeeld de nieuwe activiteit; Gym voor de allerkleinste, u kunt vanaf nu ook 65 jarigen opgeven of uw kind aanmelden voor de Ninja Challenge baan. Er zijn badeenden te koop voor de Badeendenrace, kaartjes voor een van de Wijn- en Bierproeverijen. Maar er is nog veel meer!
Jeu de boules, Bierpong toernooi, de Historische rondwandeling onder begeleiding van een gids, de Motortoertocht, het Kindercorso. Houdt u van puzzelen? Zoekt u dan 4 vriend(innen) bij elkaar en schrijf u in voor de Legpuzzelwedstrijd. Bent u een taartenbakker? Geef u dan op voor de Taartenbakwedstrijd.
Soms is het aantal deelnemers beperkt en dan is het van belang dat u niet te lang wacht met het kopen of aanmelden. Zo kunnen aan het Fifa toernooi maar 40 personen deelnemen.

De komende weken zullen we het programma van de Feestweek steeds een beetje uitlichten, maar voor wie heel nieuwsgierig is, komt het programma in de komende week ook online. Dat programma bekijken wordt nog leuker als het programmaboekje op de mat valt, op donderdag 13 juli. Valt het boekje niet op de mat? Ook daaraan is gedacht, de boekjes zijn o.a. af te halen bij de Burgt.
 

Close Menu

Aankomende evenementen