Skip to main content
KoningsdagNieuws

Koningsdag 2021, bijzondere editie!

By 2 april 2021april 8th, 2021No Comments

Oranje Vereniging Rijnsburg is begonnen met het vormgeven van Koningsdag 2021. Dat het een bijzondere editie gaat worden, dat is zeker. Een editie met onzekerheden tot het laatste moment. Wat mag wel, wat niet, welke regels gelden er op 27 april.

De flyer die normaal gesproken elk jaar ontvangt, valt ook dit jaar bij u op de mat. Aan het programma wat we u zullen presenteren wordt op dit moment hard gewerkt. Rekening houdend met alle regelgeving, probeert het bestuur toch activiteiten aan te bieden die u thuis of vanaf uw huis kunt doen. Niet alleen voor kinderen, maar ook voor ouderen en alle leeftijden die daar tussenin zitten, probeert het bestuur iets op poten te zetten. Wat precies, dat is nog niet helemaal zeker. De komende weken zult u hier meer over kunnen lezen in deze krant of op de sociale media van Oranje Vereniging Rijnsburg.

Wat we wel alvast willen vertellen dat op maandag 26 april er een Pubquiz georganiseerd zal worden. In 2018 en 2019 kon u hieraan deelnemen in de Burgt, in 2020 was er geen Pubquiz. Maar dit jaar organiseren we weer een Pubquiz, dit keer online, iedereen kan vanuit huis mee doen en de deelname is gratis. Er kunnen 2000 teams mee doen, dus gaat u alvast op zoek naar familie en vrienden met brede algemene kennis.
Oranje Vereniging Rijnsburg heeft een samenwerking gevonden met RTV Katwijk. In hun studio zal de quiz opgenomen en direct uitgezonden worden. Meedoen of alleen kijken kan via YouTube of Facebook. Meer informatie hierover zal nog volgen.

Close Menu

Aankomende evenementen