Skip to main content
KoningsdagOverig

Koningsdag is in aantocht!


Het is april, dat betekent dat Oranje Vereniging Rijnsburg alweer op volle toeren draait voor Koningsdag.
Dit jaar organiseren we op de avond voor Koningsdag, vrijdag 26 april, net als vorig jaar de Oranje Boven Pubquiz. Weet u alles over het Koningshuis, Nederlandstalige muziek, Vaderlandse geschiedenis enzovoort? Dan bent u op deze gezellige avond in De Burgt aan het juiste adres! Deelnemen kan in een team tussen 2 en 6 personen. Aanmelden kan via deze knop of op de avond zelf vanaf 19:30 uur. Maar let op: vol=vol. We spelen 5 rondes met vragen en tussendoor is er gelegenheid voor het nuttigen van een hapje en drankje.

Tussen de rondes door wordt er live muziek gespeeld. Meedoen kost € 5,00 en voor leden van Oranje Vereniging Rijnsburg € 2,50 (pinnen is mogelijk). Kortom dit mag u niet missen.
De zaal is open vanaf 19:30 uur, om 20:00 uur start de Oranje Boven Pubquiz. 

Voordat u de vrijmarkt op gaat kunt u eerst ontbijten, niet thuis maar gezellig met alle Rijnsburgers in De Voorhof, het allereerste Koningsdag Dorpsontbijt gaan wij voor u organiseren. Wat is er nu leuker dan met elkaar aan te schuiven aan een gedekte tafel. Heerlijke broodjes, lekker beleg, een vers kopje koffie of thee. Natuurlijk ontbreken de eieren en het glaasje sap niet. We starten om 08:00 uur en gaan om 09:30 uur met elkaar zingen bij de aubade. De kosten voor dit overheerlijke ontbijt zijn € 5,00 voor niet leden en € 2,50 voor kinderen. Leden van Oranje Vereniging Rijnsburg betalen € 2,50. Voor die prijs gaat het u thuis niet lukken om een heerlijk ontbijt neer te zetten, koop hier alvast toegangsbewijzen!!

Op Koningsdag 27 april zal er zoals altijd een vrijmarkt zijn. Natuurlijk kunt u op een kleedje gaan zitten, maar u kunt ook een marktkraam huren. De kosten voor de marktkraam bedragen € 15,00. U kunt zich aanmelden via deze knop.

De vrijmarkt vindt plaats langs de Vliet NZ, Kerkstraat en Abdijlaan. Dat is iets anders dan u gewend bent. Let op dat u dus op de juiste plek gaat zitten!!

Dus hebt u de zolder net opgeruimd, of ziet u er tegenop om te gaan beginnen met de grote schoonmaak. Dit is uw kans, want met alles waar u niets meer mee doet, maakt u een ander weer blij. Vorig jaar waren er niet alleen kinderen die hun spullen verkochten, maar ook vele volwassenen die hun kans grepen.

En last but not least, nog een nieuwe activiteit, de Koningsdag Muziekbingo. Niet een gewone bingo maar een muziekfeest. De getallen op uw bingokaart worden vervangen voor muzieknummers die u mag afstrepen als de DJ ze speelt. Heeft u Bingo? Dan wint u een mooie prijs! De DJ die wij voor deze avond hebben gevraagd is bij velen bekend zonder dat u het bewust bent. Hij is de stadionspeaker in de Johan Cruijff Arena bij de thuiswedstrijden van Ajax! Iemand die weet hoe hij mensen mee moet krijgen en er een feestje van kan maken. DJ Rob van Rossum bezorgt u een feestelijke avond voor jong en oud vol (oude) bekende hits, meezingers en klassiekers. Dit mag u natuurlijk niet missen. Koop uw kaarten vooraf hier of aan de deur bij De Burgt (neem uw ledenpas mee). De entree van deze avond is € 10,00 voor niet leden en € 7,50 voor leden, pinnen is mogelijk. Let op: VOL=VOL. De zaal is open vanaf 19:30 uur, om 20:00 uur start het programma.  

Close Menu

Aankomende evenementen