Skip to main content
Algemene LedenvergaderingNieuws

Korte terugblik Algemene Ledenvergadering

By 23 januari 2020No Comments

Afgelopen maandagavond was het een drukte van belang in de Voorhof. Ongeveer 100 leden waren aanwezig bij de vergadering. Voorzitter Robert-Jan Heemskerk blikte terug en keek vooruit naar het verenigingsjaar 2020.

In 2020 bestaat Oranje Vereniging Rijnsburg 75 jaar en daarom wordt er een feestgevierd van dinsdag 26 mei tot en met zaterdag 30 mei. Er zal een zeer gevarieerd programma zijn, met een voor ieder wat wils. Hierover wordt u geïnformeerd via de Rijnsburger en deze website.

Op de agenda stond ook de bestuursverkiezing er waren vier bestuursleden herkiesbaar en helaas heeft Jan Zwaan besloten om na 16 jaar zijn bestuursfunctie neer te leggen. De voorzitter sprak lovende woorden over zijn inzet van de afgelopen jaren en benoemde Jan tot lid van verdienste.

Er was ook heugelijk nieuws te melden. Hanneke van Leeuwen is bereid gevonden om toe te treden tot het bestuur van onze vereniging. Als welkom kreeg zij de bekende grijze en oranje stropdassen overhandigd.

Na het beëindigen van het officiële gedeelte werd er een quiz gespeeld en aansluitend onder het genot van een drankje en een hapje de beroemde bingo gespeeld.

Close Menu

Aankomende evenementen