Skip to main content
Feestweek

LEGPUZZELWEDSTRIJD

Nieuw deze Feestweek is de legpuzzelwedstrijd. Op maandag 5 augustus om 19.00 uur barst de wedstrijd los in de zaal van de Christelijk Gereformeerde Kerk aan de Oegstgeesterweg.
Op verzoek van een aantal Rijnsburgers hebben we deze activiteit toegevoegd aan het programma. Zij hebben vorig jaar deelgenomen aan het Nederlands Kampioenschap legpuzzelen. In teams van vier personen moet er zo snel mogelijk een puzzel van 1000 stukjes gemaakt worden. Een ware uitdaging! Wij hebben er ook voor gekozen om net als tijdens het Nederlands Kampioenschap, een puzzel van Jan van Haasteren te maken. De afbeelding die op de puzzel staat die wij gebruiken heeft natuurlijk een link met de Feestweek. Welke afbeelding het is houden we nog even geheim, des te groter straks de verrassing. Na afloop krijgt ieder team van 4 personen één puzzel mee naar huis.
Van de organisator van het Nederlands Kampioenschap hebben we begrepen dat de puzzel in 3 uur te maken is…………. Voor de mensen die er iets langer over doen hebben we besloten dat de eindtijd half twaalf is. Tijdens het puzzelen kunt u natuurlijk iets te drinken kopen.
Kortom een leuke nieuwe activiteit, uitdaging, die u samen met vrienden kunt aangaan. Schrijf u snel in via de website www.ovrijnsburg.nl/aanmelden.

Close Menu

Aankomende evenementen