Skip to main content
FeestweekNieuws

Nieuwe activiteiten in de Feestweek

Hoewel het nog wel even duurt, komt de Feestweek wel in zicht. Veel activiteiten staan al jaren op het programma. Maar dit jaar zijn er een aantal nieuwe activiteiten opgezet. Ook zijn er wat wijzigingen en aanvullingen in het programma. Daarnaast is er ook een wijziging in het gebruik van de ledenpas.

Voor de jeugd
Na het succes van de legpuzzelwedstrijd voor volwassenen, wordt er op maandagmiddag een legpuzzelwedstrijd georganiseerd voor kinderen. Kinderen van 10 tot en met 12 jaar kunnen in een team van 4 kinderen meedoen. Zij krijgen een puzzel van 360 stukjes. Het team dat deze puzzel als eerste af heeft, wint!
Op donderdagmiddag wordt de boegspriet weer tevoorschijn gehaald, maar niet zoals u gewend bent. De boegspriet wordt anders neergelegd, de opdracht is dat je Snel naar de bel moet. Hoe snel kan jij dat? Er is maar één garantie en dat is; nat worden, want de boegspriet ligt niet van kant tot kant.
Vrijdagmiddag staat bekend om het Spelletjesplein voor kinderen. Daar wordt dit jaar iets aan toegevoegd, een Kleedjesmarkt. Kinderen mogen op een kleedje hun spulletjes verkopen, een soort vrijmarkt dus.
Het spel Lasergamen wordt ook op vrijdagmiddag gespeeld. Er zullen diverse leeftijdscategorieën worden gemaakt, zodat kinderen van 4 tot en met 15 jaar in groepen kunnen deelnemen. Een spel duurt een half uur.
De gehele week kunnen mensen ook weer deelnemen aan de GPS-speurtocht. Dit jaar zijn er een aantal nieuwe opdrachten gemaakt. Ook de route is weer verlegd, zodat steeds een ander stukje van Rijnsburg aan wordt gedaan.

Wel baksels, geen wedstrijd
U kunt op vrijdagochtend nog wel uw baksels inleveren. Alleen wint u er geen prijs meer mee. We hopen dat er op deze manier meer mensen iets lekker willen bakken. We hoorden vaak van bezoekers van het koffiedrinken dat ze best iets willen bakken, maar dit eigenlijk niet ‘durven’. Dus Heel Rijnsburg bakt voor elkaar, blijft, zonder het wedstrijdelement.

Ledenpas
Bij een aantal activiteiten krijg je een kortingsprijs als men lid is van OV Rijnsburg. Dit jaar is deze korting 15%. Deze korting kan je krijgen als je je aanmeldt voor een activiteit via de website. Ter plaatse kan je dus geen korting meer krijgen, alleen in de voorverkoop. Je bent dan verzekerd van een plekje en voor sommige activiteiten betaal je dus minder om deel te nemen. OV Rijnsburg roept dan ook iedereen op om lid te worden van de vereniging. Niet alleen om met korting te kopen, maar ook om de vereniging te steunen.

Extra informatie
Oranje Vereniging Rijnsburg presenteert altijd een programmaboekje met daarin de juiste informatie. Daarnaast is op deze website en via Facebook en Instagram veel informatie te verkrijgen.

Close Menu

Aankomende evenementen