Skip to main content
Overig

Nieuwe activiteiten op Koningsdag

Koningsdag Dorpsontbijt

Heeft u dat nu ook? Het ontbijt dat er vaak bij in schiet, die vijf minuten in bed zijn toch wel heel lekker. Maar op Koningsdag kunt u komen ontbijten tijdens het eerste Dorpsontbijt in De Voorhof.
Wat is er nu fijner dan zo’n dag vol feest en festiviteiten te beginnen met een heerlijk ontbijt, een goede bodem voor de dag.
Wij zorgen ervoor dat om 08.00 uur het ontbijt klaar staat. Heerlijke broodjes, beleg, koffie, thee, jus d’orange en natuurlijk een lekker eitje. De tafels staan binnen klaar, maar bij mooi weer kunnen we ook buiten ontbijten.
Terwijl de dag gaat beginnen, de deelnemers aan de braderie de kraampjes inrichten en de kinderen na de luilaktocht ook aanschuiven, genieten van al het lekkers!

Om een beeld te krijgen van het aantal deelnemers vragen wij u om u alvast aan te melden via deze knop. De kosten voor het ontbijt zijn € 5,00 of € 2,50 voor kinderen. Voor leden van Oranje Vereniging Rijnsburg zijn de kosten € 2,50.
Wij hopen u te mogen ontvangen tijdens het Dorpsontbijt.

Koningsdag muziekbingo

De dag loopt alweer ten einde, maar op feestdagen maken we graag gebruik van alle uren die er zijn. Daarom organiseren we dit jaar voor het eerst een muziekbingo. U bent gewend dat er bij een bingo getallen worden genoemd, bij een muziekbingo gaat dit anders. U hoort een muzieknummer, indien dit nummer op uw bingokaart staat, dan streept u dit door. Heeft u alle muzieknummers op uw kaart doorgestreept dan heeft u bingo. Wij hebben voor deze speciale muziekbingo prachtige prijzen die u kunt winnen, bijvoorbeeld een fotoshoot, een prachtige en heerlijke taart, en de rest vertellen we nog niet.
Natuurlijk moet iemand die muzieknummers draaien en daarvoor hebben we Rob van Rossum uitgenodigd. Rob van Rossum is de vaste speaker in de Johan Cruijff Arena en gewend om veel mensen te vermaken. Als DJ is hij ook vaak onderweg en bezorgt hij u een feestelijke avond voor jong en oud. De muzieknummers die hij zal draaien zijn allemaal bekende hits, meezingers en klassiekers. Meezingen mag en tussen de rondes in een dansje wagen natuurlijk ook!!
Dit mag u echt niet missen, koop alvast een kaart vooraf in de voorverkoop via deze knop. De entree van deze avond is € 10,00 voor niet leden en € 7,50 voor leden. We starten om 20.00 uur en hopen u te zien in De Burgt op Koningsdag.

Close Menu

Aankomende evenementen