Skip to main content
BestuurPersbericht

OV Rijnsburg zegt Algemene Ledenvergadering af

By 29 december 2020april 9th, 2021No Comments

Uit de Rijnsburger van 24 december 2020

De jaarlijks goed bezochte Algemene Ledenvergadering van Oranje Vereniging Rijnsburg zal dit jaar niet in januari plaatsvinden. ‘Door alle coronamaatregelen zijn wij genoodzaakt deze beslissing te nemen,’ aldus voorzitter Robert-Jan Heemskerk. ‘Natuurlijk vinden wij het heel jammer, maar dit ligt buiten onze macht.’ Er is wel al een nieuwe datum geprikt. Maandag 22 maart is de datum waarop nogmaals geprobeerd gaat worden de Algemene Ledenvergadering te houden.
De vereniging is wel blij dat ze dit jaar konden zorgen voor de Kerstboom op het plein. ‘Behalve de algemene ledenvergadering van januari, dit jaar, hebben we niets kunnen organiseren,’ zegt Heemskerk. ‘Het organiseren en het samen brengen van mensen is ons doel. Dat dit niet kan dit jaar, gaat ons aan het hart. Gelukkig konden we wel de Kerstboom opzetten, om zo toch wat licht in deze donkere dagen te brengen.’ Om ons als Rijnsburgers echt met elkaar verbonden te voelen en de Kerstboom die al enige tijd op het Burgemeester Koomansplein nog meer te laten stralen, kunt u net als in de afgelopen jaren zelf iets in de Kerstboom hangen. Er valt te denken aan een zelf gemaakte kaart met een boodschap, of een foto van iemand die u dierbaar is. Wat zou het mooi zijn als in tijden, zoals de tijd waarin we nu leven, deze Kerstboom echt een lichtpuntje kan zijn. Daarom zouden we graag zien dat de boom gevuld wordt met kaartjes voor de medemens.
Dus voelt u zich vrij om een kaart te kopen of zelf iets te knutselen en om dit vervolgens in de Kerstboom te hangen. Zo kan de Kerstboom een echte Rijnsburgse wensboom worden.

Close Menu

Aankomende evenementen