Skip to main content
Overig

OVRijnsburg heeft zich ingeschreven!!

By 3 oktober 2021november 3rd, 2021No Comments

Vanaf maandag 4 oktober kan iedereen die lid is van de Rabobank 3 stemmen uitbrengen op de deelnemers van Rabo ClubSupport. Oranje Vereniging Rijnsburg is een van de deelnemers en hoopt dat er veel stemmen op hen worden uitgebracht.

Hoe meer stemmen hoe hoger het bedrag zal zijn, dat door de coöperatieve Rabobank wordt uitgekeerd. Met het geld dat wij zullen ontvangen, willen wij nieuwe activiteiten verder ontwikkelen. Tijdens de corona periode heeft het bestuur niet stil gezeten en zijn er nieuwe activiteiten voor de Rijnsburgse Feestweek ontwikkeld. Voor deze activiteiten heeft de vereniging materialen nodig die op dit moment nog niet in het beheer zijn van de vereniging. Een financiële impuls zou prettig zijn, zodat wij misschien nog wel groter uit kunnen pakken, dan in eerste instantie de bedoeling zou zijn.

Oranje Vereniging Rijnsburg heeft als doel de maatschappelijke betrokkenheid te vergroten. Deze betrokkenheid wordt op actieve wijze ingevuld. De vereniging wil zich, door middel van haar activiteiten, een plaats verwerven in de harten van de mensen en een logisch platform zijn om verbindingen te stimuleren tussen formele en informele groepen. Zo proberen wij ons in te zetten voor alle doelgroepen die onze gemeente heeft.
Er zijn plannen voor een nieuwe activiteit voor kinderen vanaf 2 jaar, maar er staat ook een nieuwe activiteit op stapel voor de jeugd. Daarnaast zijn er plannen in ontwikkeling om de zaterdag in de Feestweek in een nieuw jasje te steken. Het uitvoeren van deze plannen kost geld. De gelden die via Rabo ClubSupport zouden we hieraan willen besteden.
We hopen door activiteiten neer te zetten veel mensen uit Rijnsburg op de been te krijgen. Tijdens het deelnemen of alleen het bezoeken van de activiteiten is ook tijd voor ontmoeting. En juist dat ontmoeten vinden wij belangrijk. Elkaar ontmoeten hebben we gemist in de corona tijd.
Stemmen kan als u lid bent van de Rabobank en stemmen kan tot 25 oktober. Stemmen kan via de RaboApp of als u ingelogd bent op de website. Stemt u op ons?

Close Menu

Aankomende evenementen