Skip to main content
KoningsdagNieuwsPersbericht

Programma Koningsdag

En weer een tipje van sluier wat betreft het programma rondom Koningsdag, georganiseerd door Oranje Vereniging Rijnsburg. Omdat op dit moment de coronamaatregelen het nog niet toelaten dat de vereniging iets organiseert met veel mensen bij elkaar, is het programma zo opgezet dat u dit vanuit huis kunt ondernemen.

Het programma is vanaf dit moment hier volledig te lezen. Heeft u al rondgereden in de bollenstreek? Wat staan de velden weer prachtig in bloei. Wij hebben voor u drie fantastische routes uitgezet. Alle routes zijn ongeveer 30 kilometer lang.

Er is een route die naar het oosten gaat. Via Valkenburg, Leiden en Warmond langs de velden en prachtige vergezichten weer naar het mooiste dorp in Nederland.

En dan de route naar het zuiden, via het duinlandschap naar Wassenaar en terug via de landgoederenroute. Prachtige huizen en tuinen een lust voor het oog.

En als laatste de derde route, deze gaat door en langs de prachtige bollenvelden. Die schakering aan kleuren en geuren, wat is dat fantastisch. En terug weer door het duinlandschap.

Neemt u iets lekkers te drinken mee voor onderweg, of een kleedje om op te picknicken? Zo kunt u van een fietstocht een uitje maken met het hele gezin.

Wij denken dat we drie fietsroutes hebben uitgezet waar iedereen blij mee kan zijn. Ga genieten van al het moois wat onze streek te bieden heeft. En fietst u maar één route, dat kan natuurlijk ook!

Heeft u meer met wandelen dan met fietsen? Ook daar hebben we aan gedacht. Er is een wandeltocht uitgezet die u op ieder moment en vanaf iedere plek kunt starten. De wandeltocht voert door Rijnsburg en een klein stukje Oegstgeest en weer terug naar Rijnsburg. Ongeveer 10 kilometer wandelen is ook te doen met het hele gezin.

Vanaf 24 april tot en met 16 mei, zijn zowel de fietstochten als de wandeltocht te downloaden van de website. De kosten voor iedere tocht zijn € 2,50.

Close Menu

Aankomende evenementen