Skip to main content
Kerst-InnOverigPersbericht

Rijnsburg zingt samen!

By 6 december 2023No Comments

Ruim een week voordat we het Kerstfeest vieren, organiseert Oranje Vereniging Rijnsburg op zaterdag 16 december de Kerst Inn. Een sfeervolle avond, die wordt afgesloten met iets lekkers in de buurt van de Kerstboom op het Burg. Koomansplein.

Deze avond zal in het teken staan van samenzang. Dat betekent dat we natuurlijk de avond beginnen met het ‘Komt allen tezamen’. Naast het samen zingen, zal er ook gezongen worden door mannenzanggroep Jeruël. Zij staan onder leiding van Johan Haasnoot. Muzikaal worden zij begeleid door Ton Baris, de organist van de mannenzanggroep.

Naast deze zingende mannen, zijn er ook een aantal andere muzikanten aanwezig. Zij zullen de samenzang net dat extraatje geven, wat samen zingen in de tijd voor Kerst zo mooi maakt. Dick Durieux zal het orgel bespelen zoals alleen hij dat kan. René de Mooij en Dennis Rooijers spelen beide op de Bes cornet en dat koper is niet alleen mooi om naar te kijken, maar zet de kerstliederen wat extra luister bij.

De avond vindt plaats in de Grote- of Laurentius kerk en start om 19.30 uur. De deuren van de kerk gaan om 19.00 uur open. De avond is gratis, maar bij de deur is er een collecte om zo de onkosten van deze avond een beetje te kunnen dekken.
Buiten staan de bestuursleden en de vrijwilligers van Oranje Vereniging Rijnsburg klaar om een heerlijke beker warme glühwein voor u in te schenken. Ook zal er kerstbrood liggen waarvan u een lekkere plak kunnen nemen.
In de buurt van de sfeervol opgetuigde kerstboom kunt dan gezellig even bijpraten met de bezoekers van deze samenzang. Zo kunt u hen fijne feestdagen toewensen, voordat u na een heerlijke avond weer op huis aangaat.

Close Menu

Aankomende evenementen