Skip to main content
FeestweekOverigPersbericht

Start kaartverkoop Feestweek

Als u de Rijnsburger heeft ontvangen heeft u als het goed is ook het programmaboekje voor de Feestweek ontvangen. De kaartverkoop start op 11 juli om 19.00 uur, zodat u goed voorbereid de Feestweek in kunt gaan. 

Afhalen
Als u het boekje gemist hebt, kunt u gelukkig ook nog op heel veel andere plekken het programmaboekje vinden, zo’n programmaboekje fysiek in uw handen hebben is altijd wel fijn. Daarom liggen de boekjes op verschillende plekken, die voor iedereen openbaar zijn. Zo’n boekje kan worden afgehaald bij o.a. de Burgt de ReadShop en de Albert Heijn. 
Maar het programmaboekje is binnenkort ook de website te vinden. U kunt dan hier het boekje online doorbladeren.  

Kaartverkoop
Als het programmaboekje op de mat valt, gaat diezelfde avond ook de kaartverkoop of het aanmelden starten. Er zijn heel veel kaartjes te koop. Soms hoeft u geen kaartje te kopen, maar hoeft er alleen een gratis aanmelding gedaan te worden. Als u in het bezit bent van een OV Ledenpas, dan krijgt u op diverse aankopen ook nog 15% korting. Let op, dit is niet bij alle activiteiten. Per ledenpas kunt u per activiteit maximaal 2 kaartjes met korting kopen. Bent u in de afgelopen periode lid geworden, dan wordt er op dit moment hard gewerkt om de nieuwe ledenpassen te drukken en te versturen. Deze worden pas verstuurd op het moment dat u de factuur heeft betaald. 

Programma
Het programma is weer super vol zoals u van de Oranje Vereniging bent gewend. Er zijn oude, vertrouwde activiteiten zoals de Vlietloop, het Tonnetje steken, de GPS tocht en nog veel meer. Maar er zijn ook nieuwe activiteiten zoals een legpuzzelwedstrijd voor de jeugd, snel naar de bel op de Vliet en een 3 daags Terras aan de Vliet.
Het is daarom leuk om het programmaboekje lekker door te bladeren en te bedenken waaraan u of leden van uw gezin mee gaat doen.  

Hulp nodig
Er zijn heel wat Rijnsburgers die ons tijdens de Feestweek helpen, soms met kleine klusjes en soms met grote zaken. Er zijn nog een paar activiteiten waarbij we uw hulp kunnen gebruiken. Mocht u het leuk vinden om bij één van onze activiteiten de handen uit de mouwen te steken, dan zijn wij daar heel blij mee. Hier kunt u invullen waarbij u ons wil helpen.  

 

 

Close Menu

Aankomende evenementen