Skip to main content
KoningsdagNieuws

Vergeet geen kaartje te kopen

Over een week is het Koningsdag. Zaterdag 27 april. Voor een aantal activiteiten is het verstandig om je vroeg aan te melden. Via de website van OV Rijnsburg kunt u kaartjes kopen.  

Konings Bingo
Dit jaar nieuw op het programma. Een bingoavond in de Voorhof. De avond start om 20 uur, maar vanaf 19.30 uur is de deur open. Deze avond wordt georganiseerd in samenwerking met Lollypop Entertainment. Dat betekent een avond vol plezier. Gezellig met je vrienden of vriendinnen, met je familie of met de buurman.
Een kaartje kost € 15 per persoon en als je 2 bingo kaarten wilt, kan je die bij de entree er nog bij kopen. Zorg ervoor dat je een pinpas bij je hebt!! 

Oranje Boven Pubquiz
De pubquiz is leuk! Hoe weet je dat, vraagt u zich misschien af. Omdat er veel vragen in de pubquiz zitten, met veel verschillende antwoorden, testen we dit vooraf altijd. Samen met een vaste club vrijwilligers maakt het bestuur er een gezellige avond van. Als we twijfelen over een antwoord, discussiëren we er over. Staat er een schrijffout in, verbeteren we die. Een avondje gezelligheid en nog nuttig ook!
Je speelt de Pubquiz met een team van 2 tot 6 personen. Een kaartje kost € 25 per team en als je lid bent van OV Rijnsburg krijgt je team € 2,50 korting. Vooraf inschrijven is verstandig!!

Kraampje huren
De Vrijmarkt is met uitstek de plek voor kinderen! Ze mogen zelf hun spullen verkopen, wat overigens vaak met behulp van hun ouders gebeurt. En het leuke is dat ze vaak hun zelf verdiende geld weer uitgeven bij een andere verkoper op de markt. Verkopen kan vanaf een kleedje of vanuit een kraam. Er zijn maar 20 kramen te huur, dus wacht niet te lang. Een kraam huren kost € 20. 

Dorpsontbijt
Koningsdag beginnen met een ontbijt, hoe lekker is dat? In de Voorhof, staat het buffet klaar vanaf 8 uur. Diverse broodjes, een gekookt eitje, koffie, thee en sap, diverse soorten zoet en hartig beleg. De keuze is reuze!
Meedoen aan het ontbijt is heel makkelijk, want ontbijten moet je toch. Koop daarom vooraf een kaartje. Bent u geen lid van OV Rijnsburg dan kost een kaartje € 7,50 maar een lid betaald € 5 en kinderen ook!! Zien we u daar? Gezellig!! 

Vergeet dus geen kaartje te kopen, want het zou jammer zijn als je iets leuks mist. Wilt u meer weten over het programma, check onze flyer of de website.  

 

Close Menu

Aankomende evenementen