Skip to main content
Feestweek

Vrijwilligers gezocht

By 27 juni 2024juli 3rd, 2024No Comments

Heeft u de Feestweek al in uw agenda genoteerd? Gaat u genieten tijdens die week? Mensen ontmoeten die u lang niet heeft gezien, deelnemen aan activiteiten of komt u liever overal kijken? Iedereen ervaart de Feestweek op zijn of haar eigen manier.  

Deze week organiseren, doen we met een heel team van mensen. Sommige van hen zijn na de evaluatie in september al gestart met het uitwerken van de activiteit die dus zo’n 10 maanden later pas plaats vindt. Dat gaat soms met vallen en opstaan, want niet alles lukt. Soms is iets leuk bedacht, maar lastig uitvoerbaar en soms is iets gewoonweg te kostbaar.  

We organiseren dit met bestuursleden en nog veel meer vrijwilligers. Deze mensen steken hun vrije tijd in het organiseren van alle activiteiten. En dat doen ze met heel veel plezier. Maar het zou wel fijn zijn als er nog meer mensen willen helpen. Dat kan op 2 manieren, in de voorbereiding en tijdens de Feestweek. Wat vindt u leuk? Plannen bedenken, uitzoeken hoe iets kan of ben je meer een doener, dus handen uit de mouwen en gaan. Wij zoeken beide personen. Dus als u zin heeft en nog een paar uurtjes over hebt, neem eens contact met ons op! 

Wat kan u doen in de voorbereidingen? Meedenken over een nieuwe activiteit. Voor welke leeftijd organiseert u, waar vindt het plaats, wat kost het, wanneer past het in het programma? Dit zijn zomaar een aantal vragen, maar er is nog veel meer. Lijkt het u leuk om iets op poten te zetten? Kijk dan dit jaar eens met ons mee en sluit u aan bij één van onze clusters. We hebben een clusters voor Cultuur en Muziek en een cluster Jeugd en Spellen. Wat lijkt u leuk? 

Als u meer het type; doener bent, kunnen we u ook gebruiken. Helpt u bij het opbouwen van het Tonnetje steken, houdt u toezicht tijdens het Kinderwaterspektakel, of helpt u Badeendjes uit de Vliet halen? Maar ook zoeken we nog hulp bij het inschrijven van het Klaverjassen of bij de Vlietloop en de Bingo op woensdagavond. Bent u trouwens op dinsdag of woensdag in de Feestweek vrij? Dan kunnen we uw hulp ook gebruiken bij het Kindercorso. Want daar zijn altijd handige en creatieve handen in te zetten!! 

Bij Oranje Vereniging is dus ruimte om te helpen, om u zelf te ontwikkelen, om nieuwe mensen te leren kennen, om uw horizon te verbreden, om kennis over te dragen. Voelt u zich welkom en laat u door ons onderdompelen in een oranje bad!! 

 

 

 

 

 

Close Menu

Aankomende evenementen