Skip to main content
BestuurPersbericht

Wat is jouw Passie?

Een bijzonder woord wat veel voorbeelden oproept. U kunt denken aan die prachtig gekleurde passiebloem, of de heerlijke passievrucht. Maar misschien denkt u wel aan uw eigen passie, tuinieren, schilderen, zorgen voor uw kinderen, uw werk. En zo kunnen we nog wel even doorgaan.
Maar wat betekent het woord passie nu eigenlijk? In de ‘Dikke van Dale’ staat de volgende definitie: hartstocht, liefhebberij. Passie is dus iets waar je blij van wordt en heel graag doet.  

En laat dat nu net zijn waar Oranje Vereniging Rijnsburg op heeft ingezet. In het najaar heeft u al kunnen lezen dat wij onze vereniging anders gaan organiseren. In de Algemene Ledenvergadering heeft onze voorzitter dit in het Latijn als volgt verwoordt: ‘Carpe Diem et Para Futurum’ (Pluk de dag en bereid u voor op de toekomst). En daar zijn wij hard mee bezig, in de clusters die we inmiddels gevormd hebben, maar ook met allerlei zaken die raken aan de clusters en daarbij ondersteunend zijn.  

Waarom dan deze titel boven het artikel? Omdat wij op zoek zijn naar mensen die een passie hebben, een passie die zij bereid zijn om in te zetten voor Oranje Vereniging Rijnsburg en in het bijzonder voor de inwoners van Rijnsburg. Natuurlijk weten wij ook dat een passie soms ook zaken behelst die helemaal niet leuk zijn, maar wel noodzakelijk om uw passie uit te voeren.
En zo is het ook bij Oranje Vereniging Rijnsburg. Soms moeten er zaken aangepakt worden waar u tegenop ziet, of die u niet leuk vindt, maar hierin kunt u ook groeien. De uitdaging aangaan en kijken hoever u komt.
Ligt u passie bij het organiseren van activiteiten, ‘out of the box’ denken en de mogelijkheden onderzoeken. Of wordt u blijer van het regelen van zaken, telefoontjes plegen, offertes opvragen, mails sturen, het kan allemaal. Maar ook een onderdeel van de vele taken die gebeuren bij Oranje Vereniging Rijnsburg kan uw passie zijn. Denk hierbij aan het zoeken van nieuwe sponsoren, of contacten onderhouden met de huidige sponsoren. Maar onderhoud of het schoonhouden van onze thuisbasis, het Honk, kan ook zomaar uw passie zijn. 

Er zijn u vele enthousiaste vrijwilligers voorgegaan die met een glimlach terugdenken aan hun tijd bij Oranje Vereniging Rijnsburg. Een aantal van hen zijn zelfs ere lid of lid van verdienste, verenigd in de gelauwerde groep genaamd: Laurentiërs. Graag maken we gebruik van hun expertise, passie en loyaliteit. Want ook als je officieel gestopt bent met vrijwilligerswerk bij Oranje Vereniging Rijnsburg, je passie gaat nooit verloren! 

Bent u enthousiast geworden na het lezen van dit artikel, heeft het uw passie doen ontwaken? Wilt u bijdragen aan de activiteiten voor of achter de schermen van Oranje Vereniging Rijnsburg? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze secretaris via onze website 

 

 

 

 

Close Menu

Aankomende evenementen