Skip to main content
Koningsdag

We mogen weer!! Koningsdag 2022 komt eraan

Op onze socials heeft u het al kunnen lezen, hoe blij we zijn als Oranje Vereniging Rijnsburg dat we na twee jaar Corona, weer mogen organiseren. Want dat is toch wat wij het liefste doen! 
Het programma voor Koningsdag kunt u hier vinden.

De komende weken zullen we een aantal activiteiten uitlichten en u daar iets meer over vertellen.   

Koningsnacht Pubquiz 

Weet u alles over het Koningshuis, Nederlandstalige Muziek, Geschiedenis etc.? Dan bent u op deze gezellige avond in De Voorhof aan het juiste adres! Deelnemen kan in een team tussen de 2 en 6 personen. Aanmelden hier, of op de avond zelf vanaf 19.30 uur. Maar let op: VOL=VOL. We spelen 5 rondes met vragen en tussendoor is er gelegenheid voor het nuttigen van een hapje of drankje. Tussen de rondes door wordt er live muziek gespeeld. Kortom, dit mag u niet missen. Meedoen kost € 2,50 als u lid bent van Oranje Vereniging Rijnsburg. Neemt u hiervoor uw ledenpas mee. Bent u geen lid, dan is de entree € 5,00. U krijgt hiervoor gedurende de avond wat lekkers te eten. De zaal is open vanaf 19.30 uur en we gaan starten om 20.00 uur. Zorg dat je erbij bent!!! 

Koningsdag muziekbingo 

De dag, op Koningsdag, loopt alweer ten einde, maar op feestdagen maken we graag gebruik van alle uren die er zijn. Daarom organiseren we dit jaar weer een muziekbingo. U bent gewend dat er bij een bingo getallen worden genoemd, bij een muziekbingo gaat dit anders. U hoort een muzieknummer, indien dit nummer op uw bingokaart staat, dan streept u dit door. Heeft u alle muzieknummers op uw kaart doorgestreept dan heeft u bingo. Wij hebben voor deze speciale muziekbingo prachtige prijzen die u kunt winnen.  
Natuurlijk moet iemand die muzieknummers draaien en daarvoor hebben we DJs4party gecontracteerd. De muzieknummers die zij zullen draaien zijn allemaal bekende hits, meezingers en klassiekers. Meezingen mag en tussen de rondes door een dansje wagen natuurlijk ook!! 
Dit mag u echt niet missen, koop hier alvast een kaart in de voorverkoop. De entree van deze avond is
€ 10,00 voor niet leden en € 7,50 voor leden (vergeet uw ledenpas niet). We starten om 20.00 uur en hopen u te zien in De Voorhof op Koningsdag.  

Close Menu

Aankomende evenementen