Skip to main content
NieuwsOverigPersbericht

Wijziging gebruik ledenpas 

Wie is er nog geen lid van Oranje Vereniging Rijnsburg? Iedereen toch, zou je denken. Als één van de grootste Oranje Vereniging van Nederland zijn wij trots op onze bijna 1800 leden. Maar toch willen we er graag wat meer. Want hoe meer leden, hoe meer inkomsten, hoe meer steun, hoe meer we kunnen organiseren. En dat is wat wij doen. Wij organiseren onder andere in augustus een Feestweek met zo’n 100 verschillende activiteiten in het centrum van Rijnsburg. 

Als u lid wordt van de vereniging betaalt u minimaal 5 euro per jaar. Dat is niets! Daarvoor krijgt u een ledenpas. Met die ledenpas kunt u op een aantal activiteiten 15% korting krijgen. Bijvoorbeeld bij de Wandeltocht of de Fietstocht. Maar ook op 2 kaartjes van het Kindercorso. Deze korting van 15% is alleen in de voorverkoop geldig. Dus wilt u mee gaan wandelen op maandagavond? Koop dan in de voorverkoop een kaartje, als u lid bent van onze vereniging krijgt u het kaartje dus voor een lager bedrag. Per ledenpas krijgt u per activiteit voor 2 kaartjes korting. Zo verdient u het lidmaatschapsgeld snel terug. 

De ledenpas kan u in de Feestweek thuislaten, want alleen in de voorverkoop kunt u kaartjes met korting kopen. Dat zorgt tijdens de Feestweek voor minder lange wachttijd, want de techniek liet ons weleens in de steek. Maar het zorgt ook voor minder onduidelijkheid.  

Als u zich voor 30 juni hier aanmeldt, ontvangt u nog voor de Feestweek de ledenpas. Met deze ledenpas kunt u gebruik maken van de diverse kortingen die we geven op onze activiteiten.  

Bent u nieuwsgierig naar het programma dat wij voor dit jaar in elkaar hebben gezet? Volg ons dan op Facebook en/of Instagram. Daar leest u altijd de laatste nieuwtjes en ben u dus op de hoogte van al onze activiteiten.  

 

 

Close Menu

Aankomende evenementen