Skip to main content
KoningsdagNieuws

Zin in een feestje?!

Als je op de kalender kijkt, dan lijkt het nog wel even te duren, maar niets is minder waar. Koningsdag komt steeds dichterbij!

Voorbereidingen
Voor het bestuur en haar vrijwilligers betekent dit dat er alleen nog maar puntjes op de i kunnen worden gezet. Want het programma is al naar de drukker toe, de bestellingen zijn gedaan en dus hoeft er alleen nog maar worden gezorgd dat alle voorbereidingen kloppen.

Vrijwilligers
Met een aantal vrijwilligers heeft het bestuur de voorbereidingen gedaan, maar er zijn op de dag zelf ook altijd mensen nodig. Wie helpt er om 06.00 uur met het opbouwen van de Vrijmarkt kramen? Wie kan er 2 uurtjes bij de springkussens toezicht houden? Wie regelt het verkeer tijdens de lampionnenoptocht of loopt mee in de stoet? Zo is er altijd iets te doen. Lijkt het u of jou leuk om de handen een paar uurtjes uit de mouwen te steken? Laat het ons weten door een berichtje via de website te sturen naar ons secretariaat.

Kaartverkoop
De kaartverkoop zal hier binnenkort starten. Er zijn dit jaar kaartjes te koop voor het Dorpsontbijt in de Voorhof. Maar we starten Koningsdag al op de avond hiervoor, 26 april staat de Pubquiz weer op het programma. Hiervoor moet je echt een kaartje kopen, omdat de kans bestaat dat we aan de deur uitverkocht zijn. Wil je op de Vrijmarkt staan en een kraam huren, dan kan dat ook! Natuurlijk mag je ook gewoon op een kleedje gaan zitten, het is tenslotte een Vrijmarkt. Op Koningsdag, in de avond, staat iets anders op het programma dan u gewend bent. Namelijk de KoningsBingo. Een ‘gewone’ bingo avond, maar in samenwerking met Lollypop Entertainment. En u weet dat staat gegarandeerd voor een avond plezier.

Programma
Naast de activiteiten waarvoor je een kaartje moet kopen, hebben we natuurlijk ook een hoop activiteiten op ons programma waarbij je gewoon langs kan komen. Op vrijdag 26 april zingt mannenzangroep Marcato en mogen de bezoekers natuurlijk ook zelf zingen. Op Koningsdag zelf is op het plein de aubade. Dit jaar mogen alle kinderen die dat leuk vinden meedansen met het lied van de Koningsspelen. De kinderen van DWS doen het voor, maar iedereen kan meedoen. Daarna worden de ballonnen uit de netten losgelaten en mogen alle kinderen tot 12 jaar helpen deze kapot te stampen. Na een rondje over de Vrijmarkt start op het plein de springkussens. Lekker even springen. Dit jaar hebben we een kraampje waar je iets te drinken kan halen en een pannenkoek kan eten! Lekker!! Wie zin heeft kan ook nog op de fiets stappen en een fietstocht door de omgeving doen.

Volg ons
U heeft kunnen lezen wat er allemaal te doen is. De komende weken zullen wij u hier nog meer over informeren. Wilt u het laatste nieuws? Volg ons dat op de social media!

 

Close Menu

Aankomende evenementen