Skip to main content
Algemene LedenvergaderingPersbericht

Algemene Ledenvergadering Oranje Vereniging Rijnsburg

By 13 januari 2022No Comments

Aan het begin van elk nieuw jaar, organiseert Oranje Vereniging Rijnsburg haar Algemene Ledenvergadering. Maar dit jaar zal deze vergadering in een ander jasje gestoken zijn. Maandag 17 januari om 20.00 uur zal een online Algemene Ledenvergadering gehouden worden.

Normaal gesproken is op de derde maandag van de maand januari de grote zaal van de Voorhof gevuld met leden van de vereniging. Er worden handen geschud, wensen voor het nieuwe jaar uitgewisseld, maar het is vooral een moment van ontmoetingen. Het bestuur van de vereniging neemt haar leden mee in een terugblik van het afgelopen jaar. De Ledenvergadering bestaat altijd uit een aantal officiële onderdelen, zoals de notulen van het voorgaande jaar en een kijkje in de financiën van de vereniging. Ook blikt de voorzitter even vooruit. Wat zal het nieuwe jaar gaan brengen? Na het officiële gedeelte is er een bingo, waarbij veel leden met een prijs naar huis gaan.

In 2021 kon de Algemene Ledenvergadering geen doorgang vinden, vanwege de toen geldende coronamaatregelen. De vergadering werd naar maart verschoven, om vervolgens naar juni verzet te worden. De vergadering werd toen uiteindelijk online, vanuit het OranjeHonk gehouden.
Ook dit jaar heeft het Algemeen Bestuur er voor gekozen om de vergadering online te organiseren.
Vanuit de thuisbasis van de vereniging, in de Kerkstraat, zal wederom deze vergadering via MS Teams gehouden worden. Het OranjeHonk wordt speciaal voor deze gelegenheid heringericht, zodat de aanwezige bestuursleden op 1,5 meter kunnen zitten, maar ook in beeld kunnen zijn.

De agenda van de vergadering zal gelijk zijn aan andere jaren, hoewel er over het jaar 2021 niet zo veel te vertellen zal zijn. Het bestuur is vol energie om er een mooi jaar van te gaan maken.

Bent u geïnteresseerd om de Algemene Ledenvergadering bij te wonen, dan moet u lid zijn van Oranje Vereniging Rijnsburg. U kunt zich aanmelden door een bericht te sturen aan het secretariaat. Vermeldt u in dit bericht uw naam en lidmaatschapsnummer. Dan ontvangt u de vergaderstukken en een vergaderlink.

Bent u op dit moment nog geen lid van deze vereniging, die veel activiteiten voor jong en oud organiseert op diverse momenten in het jaar. Meld u zich dan aan op de website, dan helpt u een handje mee door de vereniging financieel te steunen.

Close Menu

Aankomende evenementen