Skip to main content
BestuurNieuwsPersbericht

Leden ontvangen binnenkort een nieuwe ledenpas

By 10 december 2021No Comments

Alle leden van Oranje Vereniging Rijnsburg ontvangen binnenkort een nieuwe ledenpas. We hebben onze ledenpas dit jaar in een nieuw jasje gestoken. De nieuwe ledenpas vervangt alle oude passen, deze kunt u dus vernietigen.

Kerstkaart

Als bestuur vinden we het bijzonder spijtig dat we elkaar het afgelopen jaar niet fysiek hebben mogen ontmoeten. Het bestuur mist haar leden en alle inwoners van Rijnsburg. Organiseren zit ons in het bloed en het bestuur geniet enorm als het dorp volstroomt met enthousiaste inwoners van ons dorp. Helaas vragen bijzondere omstandigheden om bijzondere maatregelen. Maar om toch even een blijk van waardering aan haar leden te geven, heeft het bestuur gedacht er goed aan te doen om al haar leden een kerstkaart te sturen.

Bijzonder

En deze kerstkaart is een bijzondere. Niet alleen wensen wij u hele fijne dagen toe met allen die u dierbaar zijn, maar we danken u ook voor uw steun aan onze vereniging. Bij deze kaart treft u tevens uw nieuwe lidmaatschapskaart, de ledenpas aan. Als bestuur hebben we besloten dat we u niet meer jaarlijks een nieuwe kaart sturen, maar dat we de geldigheid van de kaart verlengen. Hiermee besparen wij als vereniging veel geld. Geld dat we nu kunnen gebruiken in de ontwikkeling van nieuwe activiteiten. De voorbereidingen hiervoor zijn al in volle gang en de Feestweek 2022 belooft een week van mooie activiteiten te worden. Een week met bestaande, maar ook nieuwe activiteiten. Met uw ledenpas zult u ook dan weer van mooie voordelen mogen genieten.

Mocht u geen ledenpas hebben ontvangen, neemt u dan contact met ons en stuur vanaf hier een bericht naar onze secretaris. Mocht u onze vereniging ook willen steunen, meldt u zich dan hier aan als lid.

Als bestuur wensen wij u een fijne december maand toe en hopen u graag in het nieuwe jaar weer te mogen ontmoeten!

Close Menu

Aankomende evenementen